В този ред на мисли англичаните са най-честни, макар че едва ли са си правели илюзии, че другите ще съблюдават договора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скивайте на каква глупост попаднах
Collapse
X
-
айде ако искаш сам си го сметни, взимаш диаметъра, умножаваш по 3,14, после умножаваш по дебелината в метри, умножаваш по височината и най-накрая по 8. получаваш масата на барбета, за пояса предполагаме че ще се скъси с дължината на барбета: дължината на барбета умножаваш по височнитата на пояса, по дебелината на бронята, по 0,875, по 2, по 8, и получаваш масата на икономисания пояс, а като опция можеш да прибавиш и икономисания боезапас това са допълнително 174 т към предната сметка.
Comment
-
В снигата на Дълин и Гарцке иСъюзнически кораби има размери на барбети, броня и т.н. - има я в народната библиотека - хващаш снимаш всички чертежи, които са формат АЗ.Ако цялата я снимаш ще ти излезе 80-100лв.Оригиналът е поне 150лв.
Има и 3-тата част Американски линкори през ВСВ с много чертежиП.В.
Comment
-
мисля, че пише и теглото на барбета.Например мен много ме кефят книжките заАйова и Шарнхорст, защото там пише всичко - тегло на вертикалната броня, на горната палуба, на противоосколочната, на гл. бронева, на кулите от гл. калибър, на рубката, на барбета, на носовия и кърмовия траверс, на ПТЗ прегради - всичкоП.В.
Comment
Comment