Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скивайте на каква глупост попаднах

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Скивайте на каква глупост попаднах

Е по-голяма нагласистика не съм виждал, и естественно Айова е най-добра :lol: :lol:

прочетете коментарите.

:lol: :lol: :lol: :lol: Ти не го ли знаеш тоя сайт и не си ли го чел?Голям пропуск!! :lol: :lol: :lol:
    Така се моделира мозъка на младите американци
    П.В.

Comment

Чел съм го преди много време ама сега търсех нещо и пак попаднах на него та отново ми стана смешно и реших да споделя (видиш ли не съм толкова лош колкото ти разправяш )
      ама това е върхът Айова 33+

Comment

Ти не знаеш ли, че Айова е най-добрия линкор в света?Само дето хората, които са плавали на него през ВСВ не са го знаели.Голям пропуск
        П.В.

Comment

Как да го знаят като тогава не е имало интернет. Айде по част от параметрите е най, ама като са го изръсили за защитата. Пък и другият американец как са гонахвалили :lol: :lol: Айде Айовата иди дойди може да я изкараш хубава, ама....

Comment

малкия тафтак ли - Саут Дакота.Той е компактен
            П.В.

Comment

Освен това еи мноооу убав, ако не си знаел да знаеш.

Comment

Кубрика под бака където простите матроси си дрънкат глупости

За хубав Саут Дакота ще се съглася ако съм в делириум.Саут Дакота е компромисен - рязан, скъсен, за да се удебели бронята, запази скоростта, подобри ПТЗ-то.Саут Дакота е добър Вашингтонски линкор - тоест в рамките на 35 000 тона + 3000 тона, но не изобщо
                П.В.

Comment

Да вашинктопнски, ама +10%, Мнооого договорен.

Comment

То по тая логика никой не е договорен
                    КГV - лондонски 38 500
                    Литорио 41 367
                    Ришельо - 39-40 000
                    Бисмарк е извън класацията,защото Германия не е страна по договор пък е 41700 или 42 900 не звучи договорно
                    Норт Каролина 37 990 - зле
                    Нелсън 33800 като е завършен - с носовите пояси и зенитките - 37 000
                    П.В.

Comment

е, Крал Гого за мен е най-договорен, А Каролината специално нито по водоизместване нито по артилерия се връзва. Много лицемерно да го пишат като Вашинктонски.

Comment

договорите са лицемерно нещо.Гого е Лондонски кораб с 356мм.НК също е предвиден с 356мм /3 четворки, но японците като денонсират американците приемат ескалиращат клауза и връщат калибъра на 406мм и водоизместването на 45 000
                        П.В.

Comment

аа били предвидили да са честни :lol: :lol: нали знаеш "пътят към ада е постлан с добри намерения"

Comment

Американците са прави - те си пазят гърба от жълтите, англичаните се пазят от Германия и Италия
                            П.В.

Comment

винаги има оправдание за неспазване на поетите ангажименти. боклуци,...е японците са по-големи.

Comment

Working...
                              X