Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали да пробваме отново

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ти твоите тенекета ги махай щом искаш, аз моите ще си ги задържа.

Comment

ако слагаме стари линкори, аз ще сложа Тенеси, Уест Вирджиния, Калифорния - всички са били екстра модернизирани
      П.В.

Comment

Аз на кораб с толкова големи були вяра не хващам, мога да го потопя с едно попадение само,

Comment

защитата им е фективна срещу японските торпеда - не е била пробита при Пърл Харбър
          П.В.

Comment

Да ама лягат на дъното. Освен това при пробиването на това "чудо", а то е много тънко, корабът поема огромно количество вода, при това освен кренът дето ще го получи ситуацията допълнително ще се зговни и от това чепретоварването (заради което са сложени булите) ще се прояви в най-грозният си вид. и корабът ще направи поворот оувър кил.

Comment

Да, булите са тънки, но многослойната защита никога не може да се пробие от едно или две торпеда.Някои линкори издържат на по 9 торпеда преди да легнат на дъното.Вярно е че се наджавкват с вода и това е големия им недостатък, но мисля, че няма да се преобърне - просто ще се увеличи газенето и ще се намали надводния борд - като на Мусаши в последния бой
              П.В.

Comment

ще се преобърне защото наводняването ще е само на единият борд, а ако потопят и другия за балан корабът ще нагази страаашно много, +това аз не ти говоря за торпедо а за снаряд, нали знаеш че обичам фугаски, а тези корита дори при близки разриви ще поемат тоооолкова вода че :lol: :lol:

Comment

езин опит за систематизация

Е, преградите не са чак толкова тънки те са по 12-15мм.Нали знаеш, че снаряд - подводен е трудно да ги уцели
                  П.В.

Comment

Близък разрив на фугасен и бълбук бълбук. Изобщо корабите с допълнителен булб според мен са крайно нестабилни на поражения.

Comment

И Куин Елизабет - целия клас е булиран, Ривендж -всички също Исе, Нагато, Фусо, старите американски, Рипълс и Ринуан - значи всички стари са тенекета, и Севастопол - Парижка Комуна
                      П.В.

Comment

Вълчета в овча кожа.

да ама на сащианските са най-големи булите....май.

Comment

да, най-широки са, но без тях ще потъната от новите палуби.А без нови палуби са заникъде.А булите пазят донякъде от торпеда
                          П.В.

Comment

А де и аз това разправям, имаш едно голямо и незащитено нещо, бум с фугаската и брой че си се обърнал, защото ще получиш мнооого силен крен.

Comment

от едно две торпеда няма да потъне, а тези кораби знаеш че не са предвидени да ги гърмят с НЕ.Ако ги гърмиш ще стане зле
                              П.В.

Comment

Хе, това си го предтаваям, приближавам се аз със своя флот, пък ти ми радираш "не стреляйте с фугаски че ще се сърдим"

Comment

Working...
                                X