Става въпрос за нова тема за самоделности. Дали да не пробваме отново?
Дали да пробваме отново
Collapse
X
-
Маркери: Никакви
-
-
К'во давай? Първо трябва да се уточним за какво ще ПИШЕМ ц)наблягам на множественото число) 'щото последният път само аз си смятах. Трябва да определим условията, целите. и т.н.т +това подозирам че бая народ няма да е наяснои как да си направи сметките.
Comment
-
Как какво? Не да пишете пожелателни работи от сорта: скорост....; броня....; оръдия....; Ами и да сметнете дали ще се съберат, при това да се представят подробни сметки, поне разпределение на месите.Comment
-
-
В този ход на разговорът, можеш ли да ми пратиш формулите за призматичния и адмиралтейски коефициенти. Иначе ме чака доста ровене преди да ги открия по книгите си.
Леле, на "Криле" има почитатели на Чони-без коментар повече за написаното там :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмиралComment
-
Що без коментар??? Ти вицове не обичаш ли да четеш :lol: :lol: сухар
Ще ти пратя моите таблици на мейла, там има и екстри 8)Comment
-
'Що пък :? Действа много добре на самочувствието. Онзи дето ми разказваше как сте го вяадили може да не е бил надрусан ами просто да им е чел форума и да се е надул. Виж голяма глупост е да почнеш да спориш с такива.Comment
-
Comment
-
Брей, много се извъдихте мераклии за сеира. Някъде сложих линк, ама трябва да си потърсиш
Айде от мен да мине. Въпреки че още ми е студено дето ме върза половин час да те чакам на вълците :evil:
Иначе може някой ден да взема да направя зборник с бисери. Ама не ми се занимава с глупости.Comment
-
Като не искаш да ме чакаш на студено, ще се виждаме само лятоска.Много е смешен тоз форум, но там пише и главния редактор на "Океан" и още някои познах там - тоя дето хвали Ямато също пише за "Океан"П.В.Comment
-
Da si pише, льольовци. Прочели някое и друго списание и тръгнали да преписват, при това дори не могат да превеждат като хората.Comment
Comment