Някой да знае друго място освен Вундервафе където има цели книги или поредици статии от списания? нещо като това http://vmk.vif2.ru/ i http://www.warships.ru
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Тука бьркал ли си:
Сайт «Военная литература», работающий с 2001 г., собрал в себе множество текстов, имеющих отношение к военной истории и истории войн, и постоянно пополняется новыми материалами. Среди них -- первоисточники, архивные материалы, документы, мемуары, исследования, проза и поэзия, биографические работы, пропагандистские материалы, статьи, альтернативная военная история, книги по истории техники и оружия, уставы и наставления, устная история, детская военная литература, карты и схемы, военная периодика и многое другое.Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
Срещу парици има доста англоезични сайтове. Иначе в ру-нета Вундервафето е единствено попълнено с толкова разнообразни обзори. Е има я и 'Морската библиотека". (Виж за линк от www.flot.tsi.ru/catalog-Руски ресурси).Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Интернет-магазин товаров для судомоделизма: сборные модели кораблей, деревянные модели парусников, модели паровозов и трамваев для сборки.Электроинструмент Proxxon(Проксон), ручные инструменты, чертежи кораблей c доставкой почтой и курьером
Тук има доста литература, но за дървении, не за желязо. Но е интересно. Хората дават без пари акъл (все едно ние си нямаме) но и малко книги.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Аз книгата не съм я чел, но от същия автор съм чел откъс от книгата му за ПСВ-там е дадена дислокацията на Японския флот към август месец 1914 г. и научаваме, че в Порт-Артур или Циндао (?) се базирали някакви полу- и не толкова линкори. така че внимателно с изводите на писателя.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
За дислокацията не съм чел, а колкото до теглото на бронята на Бруклин - теглото е относително нещо.Някои държави не включват в теглото на корабите си теглото на палубите и кулите, други го вкключват но безбарбета, трети изключват ротационната част, така че там бърканицата е доволно голяма.Освен това аз се отнася с гооооляма доза недоверие към руснаците, тъй като в повечето случаи те преписват и то по не най-удачен начин западни източнициП.В.
Comment
-
Понеже явно ви мързи да погледнете сайта дето ви посочих ще повторя темата с картинки:
всичко това може да се изтегли от http://www.springsharp.com/naval%20frame.htm
Само дето иска някаква изгъзица Net framework която аз още не съм си набавил и не мога да го тествам, иначе се сваля безплатно от страницата на Майкрософт.
Comment
-
добре, не съм го свалял кострукторчето,имам малки въпроси:
1. За какво го ползват, за възстановки или за игри?
2. после като направят два кораба, свежда ли се всичко до сравними данни?
3. има ли база данни към него или всяко за себе си като моделче?
4. няма ли опен соурс, да го снадя до подводница примерно?
5. гледам инчове, няма ли метрична система, че иначе минавам на дюймове, пардон, цолове, пардон, лакти и пръсти?
Comment
Comment