Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Уж случайно изтичане на информация за неква руска свръхсекретна разработка за нещо като ядрено свръхторпедо.

Имхо, е целенасочена утка, ма знае ли човек
. Далечина - 10 000 км 
и дълбочина до 1000 метра... хм хм хмComment
-
Е, ако е "уж", на някой таван работата му е много зле наистина. Инак "официално вземат мерки да не се повтаря"."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан ГлоктаComment
-
Не им стига акъла дори свясна клоунада да измислят. Айде някой чел недочел какво е трябвало да представлява проект 627 и решил да разкраси...пък не му е хръмнало на алкохолика че няма да намери океан където това д аплува толкова, и естествено не е знаел че от времето когато 627 е мислен са изнамерени балистични ракети дето летят мааааааааалко по-бързо.
а при тази скорост на торпедото ще го чуят и в съседният океан...руск аму работа накратко.Comment
-
Съвсем не на всички+пропагандата им е тотално безумие.А покрай двете войни в които са се наврели и снакциите става все по-трудно и неприятно да с екомуникира с тях.....поне с руснаците останали в родината.Comment
-
To sи беше за онази тема.Пък и аз не съм ги нарекал " яздещи мечки водкосмучещи кретени" примерно, или "снежни араби" визирайки т.нар. им "икономика".
Впрочем има едно бутонче - триъгълник с удивителна, може д аго ползваш нещо ако не ти харесва
Comment
-
Comment
-
-
Супер странно ми изглежда...

Още снимки тук:
Zumwalt вышел в море
Comment

Comment