Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красив кораб в ВСВ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Точно модернизираният Айова - този на снимката е от 1984 с ракети Томакоук и Харпун и т.н. ЗАК Вулкан Фаланкс едва ли се вписва в предствата ми за линкор.Красива е Айовата от 1943г. нкичена с множество зенитки - бофорси и ерликони, Литорио е красавец, макар и не Бог знае колко ефективен, тъй като си плюе на петите от английски леки крайцери, но красотата над всичко
    П.В.

Comment

albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Империализъм ²²

томчно това имам предвид
        П.В.

Comment

На този линк можеш да видиш всичките Айови от периода на тяхното могъщество - имам предвид - 40-те години с различни камуфлажи и т.н.

Бисмарк е най велик! :twisted:
          П.В.

Comment

Ото фон Бисмарк-да, иначе е въпрос на вкус
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Помощ!

Прав си, за Бисмарк се пошегувах - на мен най-много ми харесва, а иначе разбира се, че другите са свободни да харесват каквото искат
              П.В.

Comment

А Ямато е много грозен гледан от близо, поради това понижаване на палубата в раьона на първата кула гледан от предни курсови ъгли все едно има диферент на носа, голяма грозотия. :argh: :not:

Comment

сигурно са го направили, за да не бъде втория барбет толкова стърчащ, защото притакава маса - леле ужас, а да може да стреля над първата кула.Най-грозен за мен, макар и ефективен, нещо като Мистър Грозота или Фернанадел на корабите е Нелсън
                  Втора награда печелят френскит дредноути - Бретан, Пари, дето носа им е като на броненосците Дантон, Републик, ужас грозота, а като се сетя за френските броненосци и от там за Цесаревич с хълбоците ми се обръща стомаха.
                  Трета награда старите японски дредноути - Фусо, Исе
                  П.В.

Comment

сигурно са го направили, за да не бъде втория барбет толкова стърчащ, защото притакава маса - леле ужас, а да може да стреля над първата кула.Най-грозен за мен, макар и ефективен, нещо като Мистър Грозота или Фернанадел на корабите е Нелсън
                    Втора награда печелят френскит дредноути - Бретан, Пари, дето носа им е като на броненосците Дантон, Републик, ужас грозота, а като се сетя за френските броненосци и от там за Цесаревич с хълбоците ми се обръща стомаха.
                    Трета награда старите японски дредноути - Фусо, Исе
                    П.В.

Comment

Темата е за ВСВ. Знам защо е направено така ама въпреки това е мноого грозно, на някой снимки и Айовите изглеждат като да има диферент, брррр, че гнус. А от френските Берн, пфу че грозотия, на мене ми навява асоциации на нещо цялото в гнойни мехури, голяма грозотия. А на хамерикански линкори тозинаклонен праволинеен форщевен ми навява асоциации с Пинокио.

Comment

Американските са и къси, толупести Саут Дакота имам предвид, но Ришельо без кърмова кула някакси изглежда недовършен, КГV също носа му е вертикален малко, но кулите и квадртатната надстройка много ме кефят
                        П.В.

Comment

За Ришельо съм съгласен с тебе, ама ако се гледа в носовите ъгли е трепач, толкова много оръдия и такъв дълък бак, много хищно изглежда. На Кинг Гого на мене точно надстройките не ми се нравят при по-далечните снимки защото са доста по обемни от корпуса, ама Бисмарк е по-зле в това отношение.

Comment

На Бисмарк надкройките са му като бункери
                            П.В.

Comment

albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

намери снимка на Мисури с многоцветен камуфлаж от 1944г синьо, бяло, черно, два сиви.Много е як.
                                П.В.

Comment

Working...
                                X