Точно модернизираният Айова - този на снимката е от 1984 с ракети Томакоук и Харпун и т.н. ЗАК Вулкан Фаланкс едва ли се вписва в предствата ми за линкор.Красива е Айовата от 1943г. нкичена с множество зенитки - бофорси и ерликони, Литорио е красавец, макар и не Бог знае колко ефективен, тъй като си плюе на петите от английски леки крайцери, но красотата над всичко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красив кораб в ВСВ
Collapse
X
-
сигурно са го направили, за да не бъде втория барбет толкова стърчащ, защото притакава маса - леле ужас, а да може да стреля над първата кула.Най-грозен за мен, макар и ефективен, нещо като Мистър Грозота или Фернанадел на корабите е Нелсън
Втора награда печелят френскит дредноути - Бретан, Пари, дето носа им е като на броненосците Дантон, Републик, ужас грозота, а като се сетя за френските броненосци и от там за Цесаревич с хълбоците ми се обръща стомаха.
Трета награда старите японски дредноути - Фусо, ИсеП.В.
Comment
-
сигурно са го направили, за да не бъде втория барбет толкова стърчащ, защото притакава маса - леле ужас, а да може да стреля над първата кула.Най-грозен за мен, макар и ефективен, нещо като Мистър Грозота или Фернанадел на корабите е Нелсън
Втора награда печелят френскит дредноути - Бретан, Пари, дето носа им е като на броненосците Дантон, Републик, ужас грозота, а като се сетя за френските броненосци и от там за Цесаревич с хълбоците ми се обръща стомаха.
Трета награда старите японски дредноути - Фусо, ИсеП.В.
Comment
-
Темата е за ВСВ. Знам защо е направено така ама въпреки това е мноого грозно, на някой снимки и Айовите изглеждат като да има диферент, брррр, че гнус. А от френските Берн, пфу че грозотия, на мене ми навява асоциации на нещо цялото в гнойни мехури, голяма грозотия. А на хамерикански линкори тозинаклонен праволинеен форщевен ми навява асоциации с Пинокио.
Comment
-
За Ришельо съм съгласен с тебе, ама ако се гледа в носовите ъгли е трепач, толкова много оръдия и такъв дълък бак, много хищно изглежда. На Кинг Гого на мене точно надстройките не ми се нравят при по-далечните снимки защото са доста по обемни от корпуса, ама Бисмарк е по-зле в това отношение.
Comment
Comment