Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрият дредноут от епохата на ПСВ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Модернизиран "Ройял Соверен" 1943

Модернизиран "Куин Элизабет" 1942

“Малая” 1943 г.

"Куин Элизабет" 1916

Comment

За Северно море и аз съм съгласен за "Байерн". Ами я кажете за Тихия окен кой да бъде?
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

За руските.....

Балтийски Тип линкори "Севастопол"

Черноморски Тип линкори "Императрица Мария"

Линеен Крайцер "Измаил"

...... в тези руски плаващи щайги не намирам нищо хубаво!

Comment

Е Измаил ако е бил строен някъде другаде (демек по-темпово) е щял да бъде прилично корито. А за въглищата имах предвид че осигуряват някаква допълнителна защита.
          Брай какво ли е онопва животно дето стърчи напред в носа??? :roll: може пък да е таран :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Comment

Ааа Одзава-сан, от мен нагледния материал от вас предложението.

“КАВАЧИ” 1912 г

“КОНГО” 1913 г.

“ФУСО” 1915 г

“НАГАТО” 1920 г

“ИСЕ” 1917г

Comment

Originally posted by "Gaden Gogi"

Брай какво ли е онопва животно дето стърчи напред в носа??? :roll: може пък да е таран :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
              Хммм ако беше Триера бих се съгласил, но каде са греблата?
              :lol: :lol: :lol: :twisted:

Comment

Преди ВСВ Куин Елизабет са интензивно модернизирани - Киун Елизабет, Вълиант и особено Уорспайт оръдията снарядите, бронята и далеч превъзхождат "Р" класа, чиято скорост е вече 19-20 възла далечината на стрелбата е 21 000 м, а на другите е 29 000м.Палубите не са им ъпргреднайти освен на Роял Оук малко, пък той да вземе да потъне
                Но за ПСВ "Р" са много добри.
                Ако боя се разиграва в Пасифика нека сравим Фусо и Исе срещу Пенсилвания и Ню Мексико
                П.В.

Comment

Ми таран е, инженере, то се вижда. :lol: :lol: Не всичко което стърчи се нарича булб Иначе и това ли е с булб?

Но хайде да не започваме пак. Но все пак може да ми обясниш какъв страхотен булб има руския крайцер "Кронщад". Искаш ли чертежите?
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

Ами ако беше пентера, тогава какво щеше да е?
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

Хи хи, това ще си го запиша: Куин Елизабет има таран :lol: :lol: :lol: Моше да са го сложили ей так за в случай че Баден или нещо друго се окаже в близост, да не се хабят сняряди за швабското (пруско, саксонско и др.) корито. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Comment

Originally posted by "Odzava"

Ами ако беше пентера, тогава какво щеше да е?
                        Адмирале, без заяждане Бях се изразил съвсем условно разбирасе . А колкото до "Пентерата", аз предпочитам "КУИНКУРЕМА" :tup:

Но ти пиши, защото знаеш, че темата ми е интересна! :tup:

Comment

Уууууууупс, извинявай аз го взех за заяждане! Ако искате да си поговорим за гребните кораби, да си спретнем тема.
                          Гоги-направо ме убиваш- КЕ с булб, е това вече е наистина бисер. Но може то както разбирам няма английско корито без булб.
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

Я ми покажи къде съм казал че е с булб??? +Това точно Британските линкори нямат булб, нито KG V нито Венгард.....Ама нали всички знаем че само Ямато има такъв :lol: :lol:

Comment

Originally posted by "Gaden Gogi"

Хи хи, това ще си го зашпиша: Куин Елизабет има таран :lol: :lol: :lol: Моше да са го сложили ей так за в случай че Баден или нещо друго се окаже в близост, да не се хабят сняряди за швабското (пруско, саксонско и др.) корито. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                              ХИхихи, Гогии, нима си забравил Ютландския бой?

Ако ще гледаме коректно какви бяха загубите на Томитата?
                              Нали говорим за Линейни Крайцери и Линкори? :twisted:

Comment

Никога не съм твърдял, че само "Ямато" има булб. Казах че е първия капитален кораб с булб. И ми е трудно да приема, че всички тези конструкции в основата на форщевена по другите кораби влизат в това понятие. Иначе както ти казах и "Кронщат" има такава конструкция. Тя какво е? Спора започна от твоя проект за линкор.
                                +Това точно Британските линкори нямат булб, нито KG V нито Венгард
                                Айде сега не си противоречи. Да ти пратя ли проекция на корпуса на KG V.

Ми той си е с булб. :? За това говоря, че само напречното сечение не е достатъчно да обявиш нещо за булб.
                                Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
                                X