Изглежда ми познато
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Руският Флот
Collapse
X
-
Доста. Твърде лекичко е въоръжен според Гугъл ама ми е чудно дали пък не е предвидена една УВС зад оръдието в някой от вариантите на проектаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Количеството от примерно 8 ракети хич не е малко, но се забелязва типично руската тенденция и спасителната лодка да има някоя и друга черта на тежък ракетен крайцер. ИМХО това си е ракетна корвета - 8 Клуб, някаква 57мм-ка на носа и отпред отсек за ВПУ на ПВО или някакъв зенитен модул. Май може и да има и хангар като гледам.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Мда, там концепцията за мирна патрулка е по-друга
Иначе, на теория отпред би трябвало да има възможност за монтаж на един-два модула Щил-1, обаче как ще стане на практика номера с радарите - не знам.
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеКоличеството от примерно 8 ракети хич не е малко, но се забелязва типично руската тенденция и спасителната лодка да има някоя и друга черта на тежък ракетен крайцер. ИМХО това си е ракетна корвета - 8 Клуб, някаква 57мм-ка на носа и отпред отсек за ВПУ на ПВО или някакъв зенитен модул. Май може и да има и хангар като гледам.
Ако е в 20 футов контейнер е за четири Х-35, ако контейнера е 40 футов е за 4 броя Калибър. Няма как да разберем по снимката.
Но ако е с четворка Калибър, това значи 40 футов контейнер и кораба така на око, идва към 130 метра. Което го прави точно с размерите на 22350. Съмнително малко.
Това е по-скоро 20 футов контейнер с пускова за четири Х-35 и както казах пълна идиотщина. Стандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.Last edited by Amazon; 23-02-2014, 00:24.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеСтандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеКъде преброи 8 пускови в тоя Клуб? На мен ми се вижда да е стандартна счетворена установка. Никъде не намирам да има варианти с 8 УВС. Да не говорим, че цялата работа се основава на два прототипа.
Ако е в 20 футов контейнер е за четири Х-35, ако контейнера е 40 футов е за 4 броя Калибър. Няма как да разберем по снимката.
Но ако е с четворка Калибър, това значи 40 футов контейнер и кораба така на око, идва към 130 метра. Което го прави точно с размерите на 22350. Съмнително малко.
Това е по-скоро 20 футов контейнер с пускова за четири Х-35 и както казах пълна идиотщина. Стандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.
Има два люка, като само от единия се подава счетворена установка Калибр, логично е да има още една - тоест - 8 ПУ. А Калибр има и 12-метров, и 6-метров контейнер. На макета май са 6-метровите, но нищо чудно проектът да предвижда и 12-метрови. Ако са 12-метровите, дължината на кораба ще да е около 80-90 метра.
Мда, 94 метра.
Comment
-
кало написа Виж мнениеИма два люка, като само от единия се подава счетворена установка Калибр, логично е да има още една - тоест - 8 ПУ. А Калибр има и 12-метров, и 6-метров контейнер. На макета май са 6-метровите, но нищо чудно проектът да предвижда и 12-метрови. Ако са 12-метровите, дължината на кораба ще да е около 80-90 метра.
Мда, 94 метра.
Кухулин написаСтандартните пускови не можеш да ги скриеш толкова добре. А така - плава си патрулката, но никой не знае дали всъщност е патрулка или корвета УРО. Врага изпада в нездрав ступор.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Ами информацията за 22160 беше, че е 94 метра. Чудно колко ли струва проекта и за колко ли биха ги построили в Делфин ако държавата купи проекта със средства на МО. Иначе 3М54 е сериозен ритник(стандартно не е с нея, но по искане на малайзийците освен Калибъра са инсталирали и Щил и два 324 мм. торпедни апарата) само вертолета дето малко не ме кефи(предназначен е за Ка-27) но пък иначе е таман като за нас.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениепо искане на малайзийците освен Калибъра са инсталирали и Щил и два 324 мм. торпедни апарата
Comment
Comment