Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия увеличи присъствието си в Средиземно море и с кораби от Тихия океан

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #76
    Да. Москва е модернизиран в началото на 90-те, като оттогава ползва П-1000 Вулкан и доста редовно стреля с тях.

    Comment


      #77
      Доста редовно-малко силно казано.Поради договора м/у Украйна и Россия от 2002 г забраняваща стрелба на корабите на РФ с ПКР в Черно море,"Москва" е стреляла с П-1000 "Вулкан" само 2 пъти-първият през 2002 в Индийският и вторият през 2006 в Атлантичекият океан и то но минимална дистанция(20-на км)."Москва" никога нее стреляла с П-1000 на средни и максимални дистанции.

      Comment


        #78
        мда, а един мармот...

        ПЛЮС 16 май 2003 - Арабско море, ПЛЮС - в Средиземно море - 2008 г., ПЛЮС - януари 2013 г. в Средиземно море, ПЛЮС - юли 2013 г. - Атлантическия океан. За тия има инфо, но има и още.

        ПП- не бъркай Москва с българския флот - той май никога вече няма да стреля.

        Comment


          #79
          Кало не бъркай походите със стрелби особенно пък в СЗМ където бъка от кораби като супа топ4ета.Освен това П-1000 не са произведени в 4ак толкова голяма бройка 4е да стрелят с тях всяка година.

          Comment


            #80
            Ако някой нещо тук бърка, си ти в горния си постинг - провери си отново фактите. Походите са много повече от стрелбите. Не стрелят всяка година, но тази - по изключение - вече два пъти. Стрелбите не са общо две, както ти твърдиш, но не са и повече от 8-10, откакто комплексът (частично) е монтиран на Москва.

            Би трябвало да си информиран, че от бая години, въпреки големия трафик в СЗМ си се пуца бая и с ПКР, и със зенитни ракети, при това - всички.

            Comment


              #81
              Вярно е 4е се стреля в СЗМ но в полигоните на НАТО а корабите на РФ в кои полигони стрелят?Преди по времето на 5 оперативна ескадра се е стреляло в полигоните+териториалните води на братските средиземноморски страно но сега.А относно Москва с Вулкан се е стреляло 2 пъти-на у4ението Индра-2003 и през 2006(незнам на кое у4ение).Освен това знам за една стрелба на Маршал Устинов с Вулкан през 2007-2008? за Варяг нямам информация.Освен това знаеш 4е не целият боекомплект на Москва е от Вулкани,има и Гранити а колко е стреляно с тях един бог знае.За тези които не са запознати на у4ението Восток-2010 на Москва са заредени само 6 Вулкана(останалите 10 пускови са с Гранит.И когато на генералната репетиция немогат да се истрелат два Вулкана на следващият ден се стреля с Гранит.

              Comment


                #82
                Ще отговоря в темата за руския флот.

                Comment

                Working...
                X