Говори ми в кинти, кое е по-добре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВВС на България - избор на изтребител
Collapse
X
-
Нямам данни за цените на Искандер, обаче за КР, ще трябва да се смятат и самолетите, от които да се пускат. Тука няква алтернатива е "Клуб-К", ма не знам дали стигнаха на нещо повече от рекламни образци, дето се вадят по изложения...
Разбира се, Искандер има и КР, обаче не знам влиза ли в комплекта на експортната версия.
Има и друго - възможността за защита от съответните ракети. В този аспект, както и да си говорим, то предимството е на страната на Искандер.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеПо-добре бригада Искандер.
... и ти ми говориш за слънчасване...."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
piston написа Виж мнение... и ти ми говориш за слънчасване....
Comment
-
Не разбирам защо с 8 самолета имаме по-малки възможности за въздушна охрана и ПВО
За нормално изпълнение на еър полисинг, още повече - за ПВО задачи, за страна като България трябва минимум три-ескадрилен полк и то - докато дойдат съюзниците - до 48 часа максимум.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеза КР, ще трябва да се смятат и самолетите, от които да се пускат
Колкото до възможността за защита, искандера може да дойде само от една посока и в това направление може да се концентрира ПРО. А КЕПД-350 може да дойде и от сушата, и от морето
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЕ те самолетите така и така се купуват - там ер полисинг, обучение, кво беше още - ПВО...
Колкото до възможността за защита, искандера може да дойде само от една посока и в това направление може да се концентрира ПРО. А КЕПД-350 може да дойде и от сушата, и от морето
Верно, че експортният е май балистичен, а не квазибалистичен, но пак си трябват радари и с-ми. А и при по-масов удар, ще стане голям зор.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТая, дето ще я правят. T-LORAMIDS.
Няма балистични вече, всичките са квазибалистични.
Не знам кои са всички, на Искандер-Е, се споменава по мурзилките, че май ще е чисто балистична, което не е недостатък, особено ако притежава качествата на Р-400.
T-LORAMIDS - много хубаво. Последно с китайските железарии ли ще я правят?
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеПоследното още е предпоследно Вероятно с китайски, другите са много цифра.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЯснотата се постига с четене и мислене, няма кой да ти я спусне свише
Някакъв опит за кръстоска на елементи от С-300 и Патриот.
Comment
-
piston написа Виж мнениеДа, Ангемр понякога пропуска такива основни моменти, реално ако се тръгне на модернизация (нов радар и авионика) нещата отиват вече на тотален кенз....
Моето скромно мнение е, че трябва да се отърсиш от остарелите си схващания за тотална война, както и това, че "Кобра" и "Камбана" са по важни от съвременния радар и даталинк.
Незнам ако 8 съвременни самолета са мишена, 18 стари какво повече биха направили.... Не разбирам защо с 8 самолета имаме по-малки възможности за въздушна охрана и ПВО, ще ми е интересно да чуя аргументите ти... Ако ще говорим за малоумност, то по-малоумно е да обстреляш с НУРС техникал, движещ се в населено място и да надупчиш цялата махала, но явно за теб масовото причиняване на щети и убийствата на мирни хора не е проблем.... Определено това ще вдигне рейтинга на БА сред населението.
Ние трябва да имаме способности, това, че се унищожиха БН-ките и голямото Су не беше добра идея, сега отново трябва да търсим какво да заеме мястото им.
По въпроса за нурсовете пак показваш този когнитивен проблем за който ти писах преди, който не ти позволява да видиш какво ти пишат. Толкова ли е трудно да схванеш че осемте грипена НЯМА да имат на склад повече от 20-30 броя управляеми муниции, които имат чисто символично значение във всеки един конфликт, независимо дали е симетричен или асиметричен. Така че в какъвто и да е конфликт да бъдем включени, авиацията ще има пренебрежимо малка роля. Написах ти го черно на бяло, но чукча писател, чукча не читател...
Comment
-
PS-05/A не превъзхожда руския жук-М
И стига с този МиГ-29 9-12. Хубаво е че го държат, щото друго няма да има и самолета е усвоен, обаче с него пилотите ни не могат да тренират за нищо друго освен БВБ а и е скъп за експлоатация. Все пак това е технология от 70-те която никога не минала модернизация.
По въпроса за нурсовете пак показваш този когнитивен проблем за който ти писах преди, който не ти позволява да видиш какво ти пишат. Толкова ли е трудно да схванеш че осемте грипена НЯМА да имат на склад повече от 20-30 броя управляеми муниции, които имат чисто символично значение във всеки един конфликт, независимо дали е симетричен или асиметриченLast edited by Amazon; 10-07-2015, 20:29.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment