С китайски УТС естествено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВВС на България - избор на изтребител
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеТрябва да е свръхзвуков, иначе как ще догониш пътнически самолет...
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЕ, в такъв случай по-добре JF-17. Аз съм му голям фен, знаеш, ама и той е с пари, мамка му
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТой е голям хит напоследък, но цената му е доста солена.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеКато гледам Бразилия за колко ги купи - не е май най-добрият вариант, колкото и да намалят.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЗа тия пари по-добре да си закърпим нашите мигове.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеЗа кои пари?
Sailor_Malan написа Виж мнениеА иначе наскоро ми попада статийка с отзивите на пакистанците за новите им играчки (JF-17) ми пакистанците са в бурен възторг, а не е като да си нямат силен противник за който да мислят
Comment
-
Filip написа Виж мнениеМда и след малко във въздуха се оказват А50 в компанията на Рафал и Су-30 и съдбата на китайчетата при вида на истинската авиация е кратка и жалка.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеВъзможни са различни тактически варианти, основани върху факта, че "след малко" мача може вече да е свирен
Comment
Comment