Кухулин написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
piston написа Виж мнениеМАй не участват руски пилоти тук....
Amazon написа Виж мнениеВъншният кръг идва към 14 000 километра. Едно 20 часа ще си го лети самолетчето. Не ми се вижда много разумно за разузнавателна мисия, прекалено много ще се разчита на късмет, или трябва да пуснат 20 самолетчета да обикалят.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Comment
-
При Йом Кипур египтяните удрят първи и прогонват израелците от Синай!
Comment
-
1200 морски мили са около 2200 км.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеВъншният кръг идва към 14 000 километра. Едно 20 часа ще си го лети самолетчето. Не ми се вижда много разумно за разузнавателна мисия, прекалено много ще се разчита на късмет, или трябва да пуснат 20 самолетчета да обикалят.
След което израелските въоръжени сили се окопитват
Ти мани, ама с отиването и връщането стават 18 000 км. 30 часа като нищо. Иначе те адмиралите са им поставили изисквания, а реалните маршрути и тактики са отделен въпрос.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеНали не сте забравили, че иде реч за морски патрулен UAV?
Comment
-
Toва беше по повод чуденето на Амазон за изискването за полет по кръга(2х600 или 1х1200). А до тон и половина дижиджавки не са проблем при добър избор на двигател и аеродинамична схема и за 36-40 часа. Тука съм готов и да се подпиша. А ако някой е готов да кихме 5 милиона евро за R&D мога да го снабдя и с прототип.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Ще ми дадеш ли насоки какъв е тактическият замисъл на големият кръг с един ЛА? За тия 20 часа от другата страна на кръга към ордера може да се промъкне какво ли не. Шанса UAV да а е в района в този момент е едно към 80, или нещо от този порядък.
Едно е да е част от Иджис и да кажат: спътниковото разузнаване вижда нещо на 1500 мили от нас дето може да е шнорхел на дизеларка, ама също така може да е спящ по гръб разгонен кашалот. Пращайте самолетчето да разузнае визуално.
Съвсем друго да обикаля като гламаво на половин океан рзстояние от АУГ, само заради идеята.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнение
И USAF и USN обезпечават логистично окопитването с ново оръжие. На моменти даже прехвърляйки пребоядисани набързо самолети от авиогрупите на 6 флот. И след като Ануар Садат е изгонил руските военни съветници направили леко кошмарен живота на Хел Ха Авир по време на войната на изтощение (1967-1973).
А и страшилището Израел с цели 4-5млн. население срещу жалките 60-70млн.араби за какво ли се гордее, че винаги побеждава, като има такова огромно превъзходство.
Comment
Comment