Това го срещнах днес в новините-'' Русия се връща в Афганистан да помага на НАТО''!! Интересно, дали искат руски транспортни хеликоптери защото са по-добри в техническо отношение спрямо останалите или става въпрос за недостиг на ресурси.Дано да е трета причина ,щото двете първи говорят не добре за състоянието на НАТО в момента.https://www.dnes.bg/world/2010/10/27...na-nato.102249 -тук е статията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Руски хеликоптери отново в Афганистан!!
Collapse
X
-
kantega написа Виж мнениеТова го срещнах днес в новините-'' Русия се връща в Афганистан да помага на НАТО''!! Интересно, дали искат руски транспортни хеликоптери защото са по-добри в техническо отношение спрямо останалите или става въпрос за недостиг на ресурси.Дано да е трета причина ,щото двете първи говорят не добре за състоянието на НАТО в момента.
Не мисля, че техническите характеристики са от значение - всичко е въпрос на политика. Студената Война не е съвсем приключила.
-
Интересно, дали искат руски транспортни хеликоптери защото са по-добри в техническо отношение спрямо останалите или става въпрос за недостиг на ресурси
А възможността руските въоръжени сили да се намесят в Афганистан ми се струва абсолютно невъзможна.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОТ - руските хеликоптери, и по-специално Ми-8 и семейството му безусловно превъзхождат в афганистанските условия всичко останало (критерият цена-ефективност е най-важният). Това не е мое мнение, а на британци и американци с достатъчно опит в тези условия, както и с хеликоптерите.
Comment
Comment