Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужда от малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нужда от малко помощ

Накратко очертава се в от 14 до 22 ноември да съм в Лос Анджелис и да имам към 4 свободни дни. Можете ли да предложите някой интересен авиационен/морски/военен музей сравнително близо? Вече съм си харесал Planes of Fame в Чино, но ми се ще поне още един а все попадам на такива на по над 200 мили като ровя из нета.
    Предварително благодаря за помощта
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Sailor_Malan написа Виж мнение
    Накратко очертава се в от 14 до 22 ноември да съм в Лос Анджелис и да имам към 4 свободни дни. Можете ли да предложите някой интересен авиационен/морски/военен музей сравнително близо? Вече съм си харесал Planes of Fame в Чино, но ми се ще поне още един а все попадам на такива на по над 200 мили като ровя из нета.
    Предварително благодаря за помощта
    Аз бях на самолетоносача Midway в Сан Диего и ти го препоръчвам, още повече, че не е на 200 мили. Друг музей не много далеч (по американските стандарти) има на March Field ARB. Неговата вътрешна експозиция е доста скромна, но отвън има доста интересни машини, включително е един В-52D.
    If you believe everything you read, better not read.
    Japanese Proverb

Comment

centara написа Виж мнение
      Аз бях на самолетоносача Midway в Сан Диего и ти го препоръчвам, още повече, че не е на 200 мили. Друг музей не много далеч (по американските стандарти) има на March Field ARB. Неговата вътрешна експозиция е доста скромна, но отвън има доста интересни машини, включително е един В-52D.
      Мерси Център - оказва се, че от хотела ми до Марч има даже и градски транспорт
      Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Sailor_Malan написа Виж мнение
        Мерси Център - оказва се, че от хотела ми до Марч има даже и градски транспорт
        За транспорта проучи внимателно. Музеят е част от действащата все още авиобаза, която е огромно нещо.
        Разгледай сайта им:
        Located on the edge of the active flight line at March Field Air Reserve Base in Riverside, March Field Air Museum offers an unparalleled view of the most modern military aircraft in the United States Air Force. March Field, one of the oldest military airfields in the United States, was originally founded as Alessandro Field in 1918 as one of 32 Air Service training camps following the United States’ entry into WWI. Visitors can experience the full evolution of flight through an impressive collection of over 115 aircraft, spanning more than 120 years of aviation history. From early pioneers of powered flight to iconic World War II bombers and cutting-edge drones, the museum provides a comprehensive look at the advancements in aviation. With something for everyone, March Field Air Museum is a must-visit destination for aviation enthusiasts and families alike.
        If you believe everything you read, better not read.
        Japanese Proverb

Comment

Ще минаваш ли през източния бряг?
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
            Ще минаваш ли през източния бряг?
            Уви няма да остане време този път, а много ми се искаше.

Comment

Working...
            X