Ъ хъ,далеч по логично звучи да отстраниш засечка отколкото да предпазваш от такава.Те в такиви моменти ми липсва Imperial
с възможността да погледне някой немчушки документ на прима виста,дет си го пише черно на бяло кое как е.Или Albireo,с отработен тон да обяви,че и ние сме имали на въоръжение Mg-тки и да извади от ръкава някое нашенско описание на устройството им датиращо от онези ми ти времена.
с възможността да погледне някой немчушки документ на прима виста,дет си го пише черно на бяло кое как е.Или Albireo,с отработен тон да обяви,че и ние сме имали на въоръжение Mg-тки и да извади от ръкава някое нашенско описание на устройството им датиращо от онези ми ти времена.
А освен това на височини от 3000 - 4000 метра температурите могат да паднат и под -25 градуса. (Тавана на самолета го дават 7000 метра.)
,до днес си мислех,че екипажите на рамите са в една обща кабина.Никога не е късно човек да стане за резил.
Според гадните ми спомени "Икария" бяха със сдвоени Mg-81Z.По тази причина реших,че модела на снимката е Fw-189A-1 със Мg-17 и тръгнах да търся в тази посока.Макар,че съм чувал за (наши) "Очи" както с единична ,така и със сдвоена цев.А ние получаваме само Fw-189A-2,това трябваше да ме подсети.Мле,мале излагация.Човек като остарява и вече не може да разчита на паметта си.
Comment