Карл Май посещава Ню Йорк през 1908 г. - може и да е видял някой индианец в цирка на Бърнам, да. Но това няма значение, защото разговаряйки с кало, на всеки (наистина всеки) рано или късно му се налага "да си задълбочава знанията в сферата на Х", "да се информира повече" и т.н. След като кало веднъж ме убеди че не познавам дори географията на Израел, камо ли географията на България, се отказах - такова ниво на задълбоченост е непостижимо за мен, простосмъртния, нечетящ редовно руските форуми.
Повтарям "без аналог" единствено за да се подиграя с руската, станала култова вече, фраза. Как не се усещат, не знам. Не знам защо от това трябва да се засяга някой, който не е руски авиоинженер или нещо от рода.
Пилот, благодаря за инфото. Звучи напълно логично, че американският проект ще е много по-скъп. Има си предимство да ходиш по вече утъпкатата пътека, но пък и така автомично стигаш до целта със закъснение - около 15 години в този случай.
Още един въпрос - това основния изтребител на Русия ли ще бъде?
Повтарям "без аналог" единствено за да се подиграя с руската, станала култова вече, фраза. Как не се усещат, не знам. Не знам защо от това трябва да се засяга някой, който не е руски авиоинженер или нещо от рода.
Пилот, благодаря за инфото. Звучи напълно логично, че американският проект ще е много по-скъп. Има си предимство да ходиш по вече утъпкатата пътека, но пък и така автомично стигаш до целта със закъснение - около 15 години в този случай.
Още един въпрос - това основния изтребител на Русия ли ще бъде?
Comment