MrFreez написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авионовини
Collapse
X
-
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
-
Eguo написа Виж мнениеBagram Airfield Crash
http://www.youtube.com/watch?feature...v=L38LRuaK8r4#!
командването на силите на НАТО в региона отхвърли възможността за участието в катастрофа бунтовниците
П.С.
Глядя на видео - два варианта. Или чрезмерно "задрался" на взлете с последующим сваливанием, или резкая потеря мощности двигателей.
Comment
-
X-51A Waverider Achieves Hypersonic Goal On Final Flight
Успешен хиперзвуков тест на X-51: 300 секунди полет на М5+ и 500 секунди планиране.
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеКарго версията на джъмбо-джета едва ли е специално предназначена за транспорт на тежка техника. А те са го натоварили с 5 машини. Така, че версията за разместване на товара ми се струва най-правдоподобна.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
KC-135 Stratotanker разби в Киргизстан.
Свежие события и последние новости Казахстана. Фото и видео с места событий, темы дня, происшествия, аналитика.
...На месте крушения самолета ВВС США в районе сел Чолок-Арык и Чорголо Панфиловского района Киргизии лежит раскрывшийся парашют, ...
П.С.
Екипажът на самолета - 5 човек.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеТова сега на автоматично или радиоуправляемо е кацането?
Comment
-
Ако е на собствен ход ще е първото. Рипърите и Предаторите кацат с помоща на наземен екип, който ги контролира. И то на летище. А това ще цели самолетоносач и въжета. Ако е напълно автономно бих се изненадал приятно, защото ще е изключително постижение на ИИ. Ако си спомням правилно на последното му кацане на самолетоносач си имаше оператор с "дистанционно" на палубата.
П.П: Един колега ме заприказва докато пишех и Кухулин се е възползвал да ме изпревариThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Малко красоти от парада в Москва днес
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
И на мене ми е мъка при такова сравнение, ама то какво у нас е поне близко подобно до Русия, та парада за Гергьовден да ни е наредКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment