Су-27СМ имитира кацане на път по време на последното учение в Далечния Изток:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки
Collapse
X
-
не се знае точно. твърдят, че основното било пилотите да се ориентират къде е "пистата", да се организират и да заходят правилно. поантата на учение все пак е за тила - организиране на летище на участък от пътя + организиране на доставка на ГСМ дотам, вкл. по тръбопровод от кораб-танкер + въоръжение. настилна площадка за хеликоптери - там вече са кацнали два Ми-24 и Ми-26
Comment
-
1951 написа.. А защо само имитация без реално кацане?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
кало написане се знае точно. твърдят, че основното било пилотите да се ориентират къде е "пистата", да се организират и да заходят правилно. поантата на учение все пак е за тила - организиране на летище на участък от пътя + организиране на доставка на ГСМ дотам, вкл. по тръбопровод от кораб-танкер + въоръжение. настилна площадка за хеликоптери - там вече са кацнали два Ми-24 и Ми-26
Nick написаЗа да не засмучат в компресора някое камъче, клечка или друг боклук от шосето; освен това не повреждат асфалта по този начин.
2. Нормално е пистата (в случая шосето) са се измете от съответната техника.
3. Въздухозаборника на Су-27 е височко разположен, сравнително високо де (ориентировъчно на метър от земята). МиГ-29 и F-16 по-страдат от такива проблеми.
4. Ако се нелъжа Су-27 има защитна мрежа във въздухозаборника срещу попадане на чужди предмети.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа1. В такъв случай инженерно-техническия състав + всеки, който няма работа в момента се строяват в две три редички и правят уборка на пистата.
....Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Монино 2007
11.08.2007
11 августа 2007 года в авиагарнизоне п. Монино (Московская область) на территории Военно-воздушной академии имени Ю.А. Гагарина на летном поле музея ВВС состоялся авиационный праздник, посвященный 95-летию со дня образования Военно-воздушных сил.
(цък)
204 доста интересни снимки - Ан-22, Ил-38, Ту-22М3, Ту-160, Ил-78, Ми-28 и тъй нататък.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написаИ нещо свежо от Япония...
Патрулен самолет Р-Х
Транспортен самолет С-Х
Kawasaki C-X Taxiing
Kawasaki P-X TaxiingPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment