If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не се знае точно. твърдят, че основното било пилотите да се ориентират къде е "пистата", да се организират и да заходят правилно. поантата на учение все пак е за тила - организиране на летище на участък от пътя + организиране на доставка на ГСМ дотам, вкл. по тръбопровод от кораб-танкер + въоръжение. настилна площадка за хеликоптери - там вече са кацнали два Ми-24 и Ми-26
не се знае точно. твърдят, че основното било пилотите да се ориентират къде е "пистата", да се организират и да заходят правилно. поантата на учение все пак е за тила - организиране на летище на участък от пътя + организиране на доставка на ГСМ дотам, вкл. по тръбопровод от кораб-танкер + въоръжение. настилна площадка за хеликоптери - там вече са кацнали два Ми-24 и Ми-26
Действия на експедиционно формирование му казват на това в родните ВВС. Само, че при нас местят изтребителите от централизирана стоянка в техническите зони и се имитира, че са на полето...
Nick написа
За да не засмучат в компресора някое камъче, клечка или друг боклук от шосето; освен това не повреждат асфалта по този начин.
1. В такъв случай инженерно-техническия състав + всеки, който няма работа в момента се строяват в две три редички и правят уборка на пистата.
2. Нормално е пистата (в случая шосето) са се измете от съответната техника.
3. Въздухозаборника на Су-27 е височко разположен, сравнително високо де (ориентировъчно на метър от земята). МиГ-29 и F-16 по-страдат от такива проблеми.
4. Ако се нелъжа Су-27 има защитна мрежа във въздухозаборника срещу попадане на чужди предмети.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
На първата снимка е американски (по-точно на въздупната национална гвардия) С-130.
Последното е просто схемичка на F-16. Даже турските машини от блок 50 са без спирачен парашут.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment