Съобщение

Collapse
No announcement yet.

F/A-18

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кало за френския Ягуар не знам как стоят нещата, но английския кажи речи е минал в запаса.
    Eто едно кратко текстче от сайта на RAF по въпроса
    The Jaguar force is being run down as the Typhoon aircraft start to enter service with the RAF. 54(F) Squadron was disbanded in 2005 and 41(R) Sqn has changed roles to an Operational Evaluation Unit, with the closure of RAF Coltishall the final Jaguar squadron (6 Sqn) is planned to disband in 2007.

Общо взето оплакването за забременяващите жени е горе долу все едно да се оплакваш че се сменят сезоните Много ми е интересно как ли би се отразило на някой да се оплаче от подобно нещо в САЩ(всъщност не ми е много интересно - жал ми е за него и за това какво ще му правят феминистките). Сигурен съм, че и споменатия от 1951 дамски екипаж на F-15E също не се е отказал да завъди мъж и дечица в някакъв момент.

Едно замолване към 1951, ако ти се намират снимки от тогава(на самолета, не на пилотките ) можеш ли да ги споделиш ако не е много секретно
    Last edited by Sailor_Malan; 12-03-2007, 17:05.
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Да ама не феминистките плащат за да могат разни фръцли да надуват корема за държавна сметка, пък ме съмнява в сащианско да може да качи два чина докато си лежи в къщи.
      Иначе по време на "омиротворяването" на Афганистан даваха една такава ненормалничка дето се кефеше колко било готино да се трепят хос а бомби,това по CNN, битер бубер пред някой шутър.

Comment

Gaden Gogi написа
        Да ама не феминистките плащат за да могат разни фръцли да надуват корема за държавна сметка, пък ме съмнява в сащианско да може да качи два чина докато си лежи в къщи.
        Иначе по време на "омиротворяването" на Афганистан даваха една такава ненормалничка дето се кефеше колко било готино да се трепят хос а бомби,това по CNN, битер бубер пред някой шутър.
        ОФФТОПИК(тлъст)
        Не знам как е с кариерата на пилотките в САЩ обаче това за което феминистките ще изядат с парцалите автора на такова изказване(вероятно ще му спретнат дивна медийна кампания на нещастника, и ако намерят някоя тлъста феминистка адвокатка, което не е трудно, ще го дадат и под съд) ще е че отрича на жените правото на "равни възможности", каквото и да значи това и накрая на цялата процедура ако безкъсметника се размине само с кротко окачване на униформата си в гардероба(ако е военен) и минаване в резерва ще му е на късмет.
        Не са малки шансовете и началниците му да решат да го изритат набързо понеже им създава политически проблеми(обикновено част от нападките ще ги отнесе и Пентагона).
        А иначе при положение, че работата на жената е да трепе хора с бомби(или поне за това и плащат), тя просто си се кефи на работата и е само един доволен държавен служител. Иначе е гадно като си вършиш работата с отвращение
        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Мда, напълно съгласен с Моряка Малан. А и "фръцли" в случая звучи ужасно грубо.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Още една off вметка - военното образование в САЩ не е безплатно за приетия в съответното военно учебно заведение курсант, за разлика от нашенско.

Comment

messire Woland написа
              Мда, напълно съгласен с Моряка Малан. А и "фръцли" в случая звучи ужасно грубо.
              Да само дето нито ти нито моряка сте служили с кадровачки
              А това че на на някого няма да му е приятно не значи че не е истина. Иначе аз нямам против "равните възможности" и ако са съпроводени с "равни задължения".

Comment

Е, да, едното трябва да е вързано с другото, така е. И у нас ситуацията е различна, в сравнение с Англия/САЩ - абсолютно си е така
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

И аз карах наборната си служба в поделение, където имаше доста кадрови военни-жени, та общо взето ще се съглася с ГОги тук. Както и с Воланд - просто унас поне преди време положението беше различно. Предполагам, че ако на орума има кадрови военни те ще могат да кажат по-точно как са нещата в момента.

Comment

Де тоя пусти късмет де, да служим с кадрови каки , особено като сме чували от другарчета поизслужили малко кадрова служба в 13 Тбр какви са дашни кадровите каки.
                    Една приятелка преди време серизозно се беше притеснила като разбала, че нейния хубостник докато кара школа в Шумен щял да спи в същия спален корпус в койта спят и курсантките
                    Аз все пак просто обясних как биха стояли нещата отвъд по-голямата бара.
                    Искате ли ако ще си говорим за кадрови каки да си отворим друга тема, тая все пак е за Хорнета.

П.С. .Ей взех да се размечтавам покрай тия приказки какво ли би било да дам едно помощник дежурство ако дежурния е кака. Един приятел имаше нелош лаф по въпроса за определени действия осъществявани от лица с по-високо звание но ще се въздържа да го споменавам, щот никак не е прилично

Comment

Ех, мечти...
                      Това е за темата за космическите сражения - във "Вечната война" на Холдеман половината от всеки пехотен взвод беше от нежния пол и койките в спалното бяха само двойни По едно време имаше слух (в книгата), че спалните двойки щели да се определят по график "отгоре" и назря бунт Идеята беше обяснена с това че сексът сплотява колектива, нещо от този род
                      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Е той свещения отряд на Тива го е доказъл сплотяването... :sm113:
                        Quae fuerant vitia, mores sunt.

Comment

ехеее, а сега ще дускурираме как една книга да бъде направена популярна за пуберите а имено чрез идеята за "свободният" секс.

Comment

Мазен офтопик-Е аз съм служи предимно с "каки", оперативен командир на дневни смени ми беше "кака",/ и то каква..../, с комплимет, разговор за баналии и кафе сутрин що отпуски и гарнизонни с преспиване съм искарал, но едно е в разведката друго във ВВС. Нашите "каки" нощни и втори смени не даваха.
                            Това за коремите дето се надували мисля че е по важно и похвално от притеснанията за парите на държавата, по -добре за кака и бебе отколкото да ги "цуне" колегата, Свинарчов, под форма на тлъста комисионна по ЗОП.

По темата, всъщност относително по темата е интересно как женският организъм понася претоварванията по време на полет и отразява ли се това на по специфичен начин на женският ораганизъм?
                            "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

ahileas написа
                              Мазен офтопик-Е аз съм служи предимно с "каки", оперативен командир на дневни смени ми беше "кака",/ и то каква..../, с комплимет, разговор за баналии и кафе сутрин що отпуски и гарнизонни с преспиване съм искарал, но едно е в разведката друго във ВВС. Нашите "каки" нощни и втори смени не даваха.
                              Това за коремите дето се надували мисля че е по важно и похвално от притеснанията за парите на държавата, по -добре за кака и бебе отколкото да ги "цуне" колегата, Свинарчов, под форма на тлъста комисионна по ЗОП.

По темата, всъщност относително по темата е интересно как женският организъм понася претоварванията по време на полет и отразява ли се това на по специфичен начин на женският ораганизъм?
                              Друг мазен офтопик
                              Aхилеас требваше ли да събуждаш люта завист :mhehe:
                              При нас единствената жена беше кореспондента на вестник БА
                              А тука
                              по -добре за кака и бебе отколкото да ги "цуне" колегата, Свинарчов, под форма на тлъста комисионна по ЗОП.
                              Си невероятно прав. Чудо голямо, че напредвала в кариерата жената. Единствения въпрос е да са поставени на равна нога с останалите.
                              Малийй кат се сетя беше дошъл един полковник от ВВС със секретарката си. Какикчката беше старши сержант и така я носеше тая синя униформа(че доколкото си спомням и очите и бяха сини), че остана в сърцата на цялата рота тъй да се каже
                              Иначе по темата - говори се че женския организъм малко по-добре понася натоварванията от мъжкия, но това е инфо от разни списания. Само доктор би могъл да каже със сигурност.

Comment

Впрочем съвсем по темата
                                Струва ми се някъде по-горе някой питаше как се справя F/A-18 като изтребител. Единствения иракски самолет опитал да се доближи до АУГ през 1991 е жертва на F/A-18 току що излетяли на ударна мисия и пренасочени за прехват на иракчанина от съответния Хоукай. След като гощават успешно иракчанина с една AIM-9 Хорнетите си продължават ударната мисия. Това отговаря ли на въпроса за многоцелевостта на Хорнета?

Comment

Working...
                                X