Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модел на Су-27

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Модел на Су-27

Днеска си се ровя из Keypublishing и изведнъж намерих ТОВА!
    http://www.su27.de/seite1.htm
    Такъв модел на Су-27 никога не бях виждал... човекът който го прави трябва да е пълен маниак! То ще става направо за пилотиране...
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Wow! Още малко и да беше го направил в реални размери Иначе е яко.

Comment

Доколкото разбрах е едно към шест...
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.Нормално е да има нови разработки на самолети и въобще на оръжие само дето Русия няма пари за фабрично производство на новите модели...

Comment

Specnaz написа
          Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.Нормално е да има нови разработки на самолети и въобще на оръжие само дето Русия няма пари за фабрично производство на новите модели...
          Нещо аз не те разбрах - човекът който прави модела е немец, просто хобито му е да направи Су-27 в едно към шест - което си е подвиг. Иначе не разбрах какво общо има Русия и т.н. с това дело...
          „Аз, Драгомир, писах.

Comment

Specnaz написа
            Опитай, построй нещо, например направи макет на дядовата си къща или на сандъка на Флинт или въобще на кавото и да е и сам ще разбереш какво му е специалнотона този макет.
            Су 27 не е нов самолет, за сметка на това е изключително красив самолет и явно за това го е избрал :nworthy: :nworthy: майстора. :nworthy: :nworthy:
            "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Ако не забелязахте това е летящ модел монтирал му е два реактивни двигателя само това е подвиг!!!!!!!!!!!Да направиш летящ модели то толкова голям!

Comment

СТРАХОТНО ! Изработката и на двата модела е невероятна. Възхитен съм .

Comment

Малииий невероятен е. Особено клипа накрая ми обра точките

Specnaz написа
                  Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.
                  Aми всичко
                  Last edited by Sailor_Malan; 16-02-2007, 23:22. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                  Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

eh за последно този сайт го гледах предиоколо година, доста е напредналчовека, по колко ли ще ги продава?

Comment

Gaden Gogi написа
                      eh за последно този сайт го гледах предиоколо година, доста е напредналчовека, по колко ли ще ги продава?
                      Ентусиасти има много, поне стотина трябва да може да продаде без никакъв проблем. Иначе цената към колко ще бъде - това нещо е доста сложно, много неща има вътре, а и коко труд е вложен...
                      „Аз, Драгомир, писах.

Comment

най-малкото реактивните двигатели едва ли са от най евтините.......

Comment

ne]o mi se wyrti cena ot около 1500-2000$, поне толкова бях срещал че струват за един Б-52, летящ, и бях апо поломили на един от първите полети

Comment

Working...
                          X