Модел на Су-27

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Пилот
    Генерал-полковник
    • Feb 2005
    • 2876

Модел на Су-27

Днеска си се ровя из Keypublishing и изведнъж намерих ТОВА!
    http://www.su27.de/seite1.htm
    Такъв модел на Су-27 никога не бях виждал... човекът който го прави трябва да е пълен маниак! То ще става направо за пилотиране...
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"
  • aiwara
    Hard Rocker
    • Aug 2006
    • 377

Wow! Още малко и да беше го направил в реални размери Иначе е яко.

Comment

• Пилот
      Генерал-полковник
      • Feb 2005
      • 2876

Доколкото разбрах е едно към шест...
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

• Specnaz
        новак
        • Nov 2006
        • 21

Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.Нормално е да има нови разработки на самолети и въобще на оръжие само дето Русия няма пари за фабрично производство на новите модели...

Comment

• Пилот
          Генерал-полковник
          • Feb 2005
          • 2876

Specnaz написа
          Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.Нормално е да има нови разработки на самолети и въобще на оръжие само дето Русия няма пари за фабрично производство на новите модели...
          Нещо аз не те разбрах - човекът който прави модела е немец, просто хобито му е да направи Су-27 в едно към шест - което си е подвиг. Иначе не разбрах какво общо има Русия и т.н. с това дело...
          „Аз, Драгомир, писах.

Comment

• ahileas
            не съвсем редовен
            • Dec 2006
            • 202

Specnaz написа
            Опитай, построй нещо, например направи макет на дядовата си къща или на сандъка на Флинт или въобще на кавото и да е и сам ще разбереш какво му е специалнотона този макет.
            Су 27 не е нов самолет, за сметка на това е изключително красив самолет и явно за това го е избрал :nworthy: :nworthy: майстора. :nworthy: :nworthy:
            "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

• Luchs
              ветеран
              • Sep 2004
              • 303

Ако не забелязахте това е летящ модел монтирал му е два реактивни двигателя само това е подвиг!!!!!!!!!!!Да направиш летящ модели то толкова голям!

Comment

• uzi71
                ветеран
                • Sep 2004
                • 991

СТРАХОТНО ! Изработката и на двата модела е невероятна. Възхитен съм .

Comment

• Sailor_Malan
                  генерал-майор
                  • Feb 2006
                  • 2792

Малииий невероятен е. Особено клипа накрая ми обра точките

Specnaz написа
                  Неразбирам много от самолети обясни какво му е толкова необичайното.
                  Aми всичко
                  Last edited by Sailor_Malan; 16-02-2007, 21:22. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                  Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

eh за последно този сайт го гледах предиоколо година, доста е напредналчовека, по колко ли ще ги продава?

Comment

• Пилот
                      Генерал-полковник
                      • Feb 2005
                      • 2876

Gaden Gogi написа
                      eh за последно този сайт го гледах предиоколо година, доста е напредналчовека, по колко ли ще ги продава?
                      Ентусиасти има много, поне стотина трябва да може да продаде без никакъв проблем. Иначе цената към колко ще бъде - това нещо е доста сложно, много неща има вътре, а и коко труд е вложен...
                      „Аз, Драгомир, писах.

Comment

• Luchs
                        ветеран
                        • Sep 2004
                        • 303

най-малкото реактивните двигатели едва ли са от най евтините.......

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

ne]o mi se wyrti cena ot около 1500-2000$, поне толкова бях срещал че струват за един Б-52, летящ, и бях апо поломили на един от първите полети

Comment

Working...