Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USAF и USN трябва да се въоръжат с руски изтребители!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Thunderchief написа
    Дума да няма прав си, но американците са едва 300 милиона и некак по-лесно се изхранват от 1,1 милиарда
    Ако трябва, един китаец може да живее на 1 чиния ориз на ден.
    А един американец- сутрин-2яйца, обяд-телешко, картофки, зеленчуци, супа, бира, следобедна закуска-хамбургер, вечеря- голяма пица, бира. И някой шоколад междувременно...
    Ако няма храна, китайците в един момент ще станат 300 млн. и проблема ще бъде решен :twisted:
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Thunderchief написа
      A не мой да ма плашиш щото не се знае кой кого ще срита . Както се разбра човека А-50 не иска, и аз тоя вариант му го описвах. ..............
      нема да се пуашиш копеуе Ако се опре до ритници е най добре в капачката или в бъбреците, щото ритниците по главата са само за филмите, но пък предполагам че вместо да се ритаме ще си кажем наздраве с литрова халба
      А за искането на Ауакс ти започна с измененията на условието на задачата , ако искаш да ти припомня Ти пръв започна с "екстрите" и от там се почна.....
      may the Force be with you

Comment

Ами хайде и Тъндъра да се съгласи да свършим този спор, защото ако ще ми праща JSF (за такова нещо не съм и говорил :sm290: ), аз искам един А-50, 6хМиГ-31М, 4хТу-22М с АS-4, един полк Су-35/37 (може и повече-както се казва: "брашно колкото поеме"), може и един сателит.... Тъй че хаиде да спираме този спор с едно наздраве с двулитрови халби :trink39:
        Ааа, че се сетих. Ф-18 които трябва да се промъкват под 1000м няма ли да бъдат забелязани ако си включат радарите? То те могат да бъдат "издадени" и от топлината на двигателите си.
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

Пилот написа
          ..................
          Ааа, че се сетих. Ф-18 които трябва да се промъкват под 1000м няма ли да бъдат забелязани ако си включат радарите? То те могат да бъдат "издадени" и от топлината на двигателите си.
          както ти казах много зависи - ако си обърнал внимание топлопеленгаторите на Су се намират пред остъклението на кабината и ако самолетите са ниско може да минат метър а ако си включат радарите ще бъдат открити, затова дадох вариант в който те си изключени радари минават ниско , получавайки данни от другите самолети
          may the Force be with you

Comment

А какво ще стане ако Су-тата летят примерно на 500-1000 м - това дали ще им даде някакво предимство? В смисъл че всичко ще бъде над тях и няма да има "промъквания". Само не зная дали няма да има пречки със захвата на самолети на 8000-9000 метра.
            „Аз, Драгомир, писах.

Comment

Working...
            X