Еми индийци, какво толкова Важното е да има веселба
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Amazon написа Виж мнениеСнимката изглежда абсурдно, не защото е фотошопвана, а заради пълното безразличе на хората към изтребителя.
Comment
-
Това Мираж с JATO ли е? Готина снимка, аз си мислех че се използват основно на транспортни самолети, примерно С-130. Изглежда ми доста опасно. При транспортните самолети ускорителите просто ускоряват самолета по оста му. А тук изглежда, като че ли направо поемат цялата тежест. Ако някой от тях дефектира, при липса на сериозна подемна сила самолета ще се завърти и ще се пльосне на земята. Пилота няма голям шанс.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеОстави възлите, ама като го сметнеш, май отива към MTOW. Къде девет тона и кусур...
И за да не съм съвсем мързелив, направих една много груба и бърза сметка колко струва това с което е накичен.
MICA $1 500 000 x 4 = $6 000 000
Meteor $ 1 000 000 x 2 = $2 000 000
AASM $200 000 x 6 = $1 200 000
Общо $9 200 000
С трите горивни резервоара го закръгляме до 10 милиона
После защо били скъпи самолетите на французите. Ами ако сделката ти включва три комплекта въоръжение и два комплекта двигатели и ето ти ги 50 милиона долара на самолет само от двигатели и джапане.
Като си добавиш и малко Ексорсет по 800 хиляди евра бройката, и работата заспиваThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment