Твърдят, че са усвоили ремонта и поддръжката в пълен обем, та чак и доработват разни неща (двигатели, радари). Твърдят, че сами си произвеждат частите, но чат-пат се появяват съобщения за контрабанда. Иначе самолетите летят, по различни оценки 20 до 30 броя. Ползват всякакво въоръжение, включително това:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Sharana написа Виж мнениеДнес като дойдаха и нови самолетчета и ги пренареждах обърнах внимание, че руските (и грипена) имат нещо като антена дето стърчи от носовият обтекател, пък другите (американските и европейските) нямат. Това какво точно трябва да е?
Comment
-
Това че колекционирам, защото ми харесват не означава, че разбирам особено от самите самолети.
Както писах въпроса ми се породи от това, че всички руски (дори Т-50), китайски, F-16 , Gripen и Tornado имат въпросната тръба стърчаща отпред, а F-15, F-22, F-35, EF Typhoon и Rafale нямат. Да те имат въпросните pitot tube отстрани, но са много по-малки и не се забелязват.
Та въпроса по-скоро е има ли разлика и ако няма защо на едните стърчат доста пред самолета (като на Су-33 дето се сгъва, за да се побере в лифта на самолетоносача), а не са като на раптора примерно?
Колкото и смешно да звучи (за разбиращите) тръбата на пито (не и знаех името докато Амазон не каза) си я представях "малка" и отстрани като на пътническите самолети примерно или на раптора в случая. Това на останалите си мислех, че е антена някаква първоначално, но няма логика другите да нямат в такъв случай та реших да питам.Last edited by Sharana; 17-05-2014, 01:23.
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеЗа тези ли става въпрос, той раптора си има две.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеТова че колекционирам, защото ми харесват не означава, че разбирам особено от самите самолети.
Иначе и на Ми-24 тези тръби стърчат доста напред.
Я покажи колекцията в пълния й размер.
Comment
-
Напълно приемам критиката. Макар и да ми е интересно рядко сядам да чета "дебелите книги" и като цяло техническите детайли някак изобщо не са ми интересни.
Колкото до колекцията, то скоро се местих и самолетите с хангарите и пистата са в кашоните. Не съм измислил място, където да разположа "летището".
Изкарал съм в ъгъла играчките само, колкото да има нещо. Това са евтините моделчета без много детайли.
Другите - МиГ-29, Су-27, Су-33, Су-34, J-10, F-15, F-16 и F-22 са детайлните (ама без стойки...), за които ще трябва да намеря място, че си е обемен модела на летището.
В бъдеще ще трябва да си намеря моделчета на летищна техника, хеликоптери и С-400 ако пуснат хубав модел
Last edited by Sharana; 17-05-2014, 03:55.
Comment
-
Между другото носовите тръби на Пито са често само на прототипите - виж примерно на Т-50 от 1 до 5-та бройка как изчезва. Идеята да е на носа е да се правят точни измервания по време на изпитанията, после като няма нужда от нея я махат.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment