Не се хаби, не съм очаквал друго освен повтаряне от теб. Знам, че си непоклатим. За другите съм го писал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новото поколение руска бронирана техника
Collapse
X
-
Един от вариантите за модернизация на БМП-3, твърди се, че част от нещата ще залегнат в новите поръчки за руската армия до масовото постъпване на Т-15, Курганец и Бумеранг.
БМП Б-11, созданная на базе средней платформы "Курганец-25", в следующем десятилетии вместе с тяжелой БМП Т-15 "Армата" станут основными гусеничными машинами общевойсковых соединений Российской армии. В настоящее же время российские мотострелки имеют в распоряжении, в основном, давно уже морально устаревшие боевые машины пехоты второго поколения. До поступления Б-11 и Т-15 промежуточной машиной должна стать БМП-3, вопрос о возобновлении закупок которой обсуждается в настоящее время.
На первом военно-техническом форуме "Армия 2015" были продемонстрированы варианты модернизации БМП-3. Про машину с прицельным комплексом "Витязь" "Вестник Мордовии" уже сообщал. Настало время рассказать о новом варианте БМП-3М.

Цялата статия - http://vestnik-rm.ru/news-4-13178.htm
Comment
-
Модернизация на БМП-3 по темата Драгун - с изнесено в предната част двигателно-трансмисионно отделение, десантно отделение с апарел, и необитаем, изнесен от корпуса на машината, боен модул с типично за БМП-3 въоръжение.

Да, ама не. Не било това - фотошоп е.
Е ще го видим след три седмициLast edited by кало; 21-08-2015, 23:19.
Comment
-
Снимка, придружена с коментар от форума "ОТВАГА".
"На ГА комрад Дриг интересную инфу дал
Я видел 152-мм выстрелы к танковым пушкам (не к Объекту 195 разумеется) они были высотой выше моего роста - где-то 180 см.
я уточнил, что жа страшные унитары и танки
180 см, это снаряд с зарядом, общая длина. Разработка 80-х годов. Назван в честь одного из русских городов.
Серьезные дрыны......"
Comment
-
Предаване за Курганец-25 в неделя. Това е част от промото му. И дори тук се появяват някои много интересни елементи
Сред тях - бая солиден габарит на горния брониран лист, особено като за БМП (реално е по-дебел от този на Ейбръмс, какво е защита - остава да гадаем), автоматични скорости - с два задни и два предни режима, ИМХО - изключително плавен ход по черен път със скорост към 45-55 км/ч
Comment
Comment