Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои колесни бронирани машини са най-добре бронирани ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Най-после намерих мега звяра! Казва се Бисмарк

Фоновая музыка к сообщению . Запускать обязательно! "Железный Капут канцлер". БА " Бисмарк " Я не зря попросил включить фоновой музыкой к прочтению сообщения имперский марш из "Звездных Войн". Сейчас объясню почему: вес этой машины различные источники оценивают от 40 до 60(!) тонн. Наиболее…

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Забележително, машината е била проектирана за двубой с Т-55 и Т-62 на противниците на ЮАР-Ангола и Мозамбик, управлявани от екипажи от местни. Няма смисъл за сравнение-скорост, маневреност, 105 мм оръдие, плюс солидна броня. Единствен недостатък-височината, но като се знае срещу кого ще воюва, това е бял кахър.

Comment

andycu написа Виж мнение
        А как са защитени гумите и има ли тоя проблем с лесното преобръщане като при американските хамари и хъмвита?
        a kak точно успяват ЛЕСНО да обърнат хъмви? аз знам как са успели, питам ти дали знаеш.
        Иначе Страйкър с решетки би трябвало също да има прилично ниво на защита. Автсралийските пирани и те.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=HGBJ0...eature=related
          Ето едно преобръщане на Хъмви, но то се очаква при тази скорост.
          Иначе поне каквото знам хамарите се преобръщат от неравности и лошо разпределение на тежестта. Даже са въвели тренировки за излизане от преобърнала се кола.
          А ето тук пише нещо много интересно:http://www.defensereview.com/artis-i...efense-system/
          Това е активна защита против снаряди използваща сензори и прецизни насочваащи системи за да унищожи целта в полет,без да навреди на околните войници.(за неразбиращите английски).

Второто е друг тип система(Iron fist) Железен юмрук.
          Използва се на страйкърите.
          Last edited by andycu; 18-03-2010, 14:47.

Comment

Working...
          X