гоги, надявам се, ясно ти е, че за пореден път пишеш едно и също изнасилено нещо, опитвайки се да наречеш бялото черно, и вадейки генерални изводи. откровените лъжи, които разпространяваш - за това как само руски екипаж от инструктори бил карал Т-80У на посочения конкурс, обаче, май е време да си ги вземеш назад.
Иначе - под "предложенията" имах предвид някои нововъведения в СУВ на строевите Т-80У, както и значителната промяна в СУВ и стабилизатора при варианта "Барс" (ориентиран за износ, без търговски успех поради ред причини, основната от които - газотурбинният двигател).
всъщност, както показват изпитанията - не чак толкова, колкото ти се ще. вероятно си пропуснал момента, че танкът е провеждал изпитанията с практически боеприпас, за който СУВ не е настроен, докато Ейбръмс например се отказва от това и получава бойни снаряди (плюс специално докаран екипаж-отличник в стрелбата...). Да, грешка е на руснаците, че не са си докарали и те такива. Иначе - за стрелбата виж коментарите в червено. Пак ще повторя - човекът е с изключителен опит, включително и боен.
нищо не смятам, отбелязвам факта, че няма данни за изпитания в това направление.
това вече прилича на откровено бълнуване. защо не седнеш и прочетеш целия документ и не се опиташ да го разбереш. после пробвай да свържеш забележките в червено със съответните текстове от документа. така няма да пишеш недоразумения като горното.
което е поредният пример за, извинявай, ама пълно изнасилване на текста. вероятно ти доставя удоволствие да цитираш нещо, а после да пишеш "анализ", твърдяш точно обратното на цитираното, но - повярвай - за останалите си е чисто мъчение , поради тоталната липса на елементарна логика.
Всъщност, твое право си е да пишеш каквото си решиш и да си вадиш квито си решиш изводи, разбира се. Кой съм аз, че да споря точно с тях . Е, когато се върнат в равнината на логичната мисъл, можем и да поспорим...
Иначе - под "предложенията" имах предвид някои нововъведения в СУВ на строевите Т-80У, както и значителната промяна в СУВ и стабилизатора при варианта "Барс" (ориентиран за износ, без търговски успех поради ред причини, основната от които - газотурбинният двигател).
и по отношение на него Т-80 отстъпва много, ама МНОГО.
Явно смяташ че по защитеност и живучест Т-80 превъзхожда западните машини
Офицера нещо е недоволен...
Оп, колко интересно, танка може да се врътка, но само на показухи, в бойно обстабновка не че не може...ама ще загуби целта.
Всъщност, твое право си е да пишеш каквото си решиш и да си вадиш квито си решиш изводи, разбира се. Кой съм аз, че да споря точно с тях . Е, когато се върнат в равнината на логичната мисъл, можем и да поспорим...
Comment