Съветски мобилни комплекси балистични ракети

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Кухулин
    ветеран
    • Nov 2006
    • 12515

Македонците нема смеят да си отворят устата повече

Comment

• Кухулин
      ветеран
      • Nov 2006
      • 12515

Amazon написа
      как точно са копирали ракетата и главата за оптично насочване, и небалистична треактория, като нещото никога не е изнасяно в Китай (и никога няма да бъде)?
      Не забравяй, че китайците имат противокорабна балистична ракета. Нещо, което е точно в центъра на цитирания от Eguo текст

Comment

• Amazon
        Нередовен
        • May 2006
        • 7016

Кухулин написа
        Не забравяй, че китайците имат противокорабна балистична ракета. Нещо, което е точно в центъра на цитирания от Eguo текст
        Говори се че имат от поне 2-3 години. Реално нищо не знаем. Аз пускове и резултати от тестове не съм срещал. САЩ май също не вземат много насериозно цялата история. Мярка се тук-там че китайците казали еди-кво си. А китайците не са чак толкова свенливи и "изпускат"(смятай как това става случайно в зверски тоталитарна държава) някой и друг кадър, когато постигнат успех(първият полет на J-20, хитрите отсеци за ракета ВВ отстрани на фюзелажа, снимки на разрушители, фрегати, корвети и ракетни крайцери въоражени като фрегата и с псевдо стелт форма и т.н. ти познаваш материята по-добре от мен), колкото и да се правяр на потайни. Ето сега и за J-15 замълчаха, като за J-20. Не вървят нещата. Или вървят зашеметително добре и за това го крият. Едно от двете. Не знам кое. Избирай си.
        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

• Кухулин
          ветеран
          • Nov 2006
          • 12515

Amazon написа
          САЩ май също не вземат много насериозно цялата история.
          Тук няма как да си в по-голяма грешка. Това е заплаха номер едно за американската отбрана към настоящия момент. Според тях ракетата е в оперативна готовност от (доста) години.

Amazon написа
          Ето сега и за J-15 замълчаха, като за J-20. Не вървят нещата. Или вървят зашеметително добре и за това го крият.
          Нищо не крият. Нещата си вървят, самолетите си летят, просто вече на никой не му прави впечатление. Не ги мисли ти китайците

Comment

• traper2504
            новак
            • Dec 2012
            • 1

Виждам темата умира , а в мен споменът от 1983-1985 напира. Механик водач и 5 номер в разчета по ракетата 8к14 и звяра МАЗ-543.
            Ееех славни времена ама посерковците ,,управници,, наши , нарязаха ги , разпродадоха ги и сега тук по морето ги гледам превърнати в хотели и кръчми , който пречат да мина и слезна на любимите скали от моето детство..
            Last edited by traper2504; 20-09-2017, 22:14.

Comment

Working...