If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как точно са копирали ракетата и главата за оптично насочване, и небалистична треактория, като нещото никога не е изнасяно в Китай (и никога няма да бъде)?
Не забравяй, че китайците имат противокорабна балистична ракета. Нещо, което е точно в центъра на цитирания от Eguo текст
Не забравяй, че китайците имат противокорабна балистична ракета. Нещо, което е точно в центъра на цитирания от Eguo текст
Говори се че имат от поне 2-3 години. Реално нищо не знаем. Аз пускове и резултати от тестове не съм срещал. САЩ май също не вземат много насериозно цялата история. Мярка се тук-там че китайците казали еди-кво си. А китайците не са чак толкова свенливи и "изпускат"(смятай как това става случайно в зверски тоталитарна държава) някой и друг кадър, когато постигнат успех(първият полет на J-20, хитрите отсеци за ракета ВВ отстрани на фюзелажа, снимки на разрушители, фрегати, корвети и ракетни крайцери въоражени като фрегата и с псевдо стелт форма и т.н. ти познаваш материята по-добре от мен), колкото и да се правяр на потайни. Ето сега и за J-15 замълчаха, като за J-20. Не вървят нещата. Или вървят зашеметително добре и за това го крият. Едно от двете. Не знам кое. Избирай си.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
САЩ май също не вземат много насериозно цялата история.
Тук няма как да си в по-голяма грешка. Това е заплаха номер едно за американската отбрана към настоящия момент. Според тях ракетата е в оперативна готовност от (доста) години.
Виждам темата умира , а в мен споменът от 1983-1985 напира. Механик водач и 5 номер в разчета по ракетата 8к14 и звяра МАЗ-543.
Ееех славни времена ама посерковците ,,управници,, наши , нарязаха ги , разпродадоха ги и сега тук по морето ги гледам превърнати в хотели и кръчми , който пречат да мина и слезна на любимите скали от моето детство..
Comment