Thorn написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски мобилни комплекси балистични ракети
Collapse
X
-
Предполагам, че почти всички ползвате руски, затова директно оставям линк :-) иначе тази страница може да не зареди и за час ако нахвърлям всички снимки:
Подробные описания ракетной техники. Новости военно-промышленного комплекса. Фоторепортажи с выставок и музеев.
гледайте в "Каталог". Особенно интересно е да се прочете за железопътните комплекси.
Поздрави!
Comment
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Темата бе почистена, ако някой много държи на дискусията за българската армия то нека се обърне с ЛС към модератор. Възможно е темите да се разделят, но мисля, че има цяла тема за настоящето и бъдещето на БА, където човек може да се изяви.
Иска ми се да напомня на участниците, че е желателно при поставяне на обемисти текстове на чужди езици да поставят поне кратко резюме на български.
Comment
-
Гост
-
Стич, дека е 7-ма страница?
Стич,
Голямо благодаря за илюстрациите и за труда ти. Сега си спретвам една брошурка от твоите и Валовите материали, обаче имам следното прошение - би ли сложил 7-ма страница? Има ли я въобще?
Още веднъж благодарско на Вало и Стич.
valo написа... Най-много да го ударим на спомени от бойните пускове в Съюза....Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Днес се получи може би.Не си бил в сайта, но го изтриха защото нещо изглежда не харесва на някага.Може някой да се е познал за "добрините" които бяха сторени.
Това разбира се няма галямо значение сайта си е нечий, а ние си побъбрихме между единомислещи и противници и това е нещо щото не го изтриха на време.
Comment
-
Гост
-
valo написа...черен хляб, жега, вода за пиене от пожарната кола, гюрзи и ситен пясък, който не влиза само там, дето нямаш дупка...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
Comment