Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Т-72 с-у М1 Abrams

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Luchs написа
    ... са казали 4ети мом4е 4ети ...
    Това е добър цитат. Лухс, вече няколко пъти ти беше обърнато внимание да напълниш постовете си със съдържание. Разбира се това е трудно и аз самия не винаги го постигам. Но да пишеш на родния си език с нужното уважение говори и за твоето лично самоуважение. В нашата азбука има буква "ч", която не знам защо заменяш с "4". Разбира се може и да си от "чат-поколението", но 3-ти клас си го завършил, нали?
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

    Comment


      Luchs написа
      тогава се съобразявй с мнението и на другите никой не греши докато не се докаже обратното................
      С кое да се съобразя? С факта че пишеш неясно и неядектватно и досега не си написал едно сериозно, логически свързано и аргументирано мнение по темата? (виж напр. последеното мнение на 3F122 - да кажем че той и ти имате еднакви възгледи, но можеш ли да разбереш защо ти беше наречен комедиант, а него досега никой не го е наричал така?)
      Или да се съобразя, с това че единствения начин по който пишеш на хората е заядливо и си мислиш че това е на почит в този форум?
      Или с факта че използваш обръщения към които са на ръба на добрия тон?

      Общо взето хубавото му на този форум е, че тук трябва да си извоюваш уважението на останалите, за да почнат те да се съобразяват с мнението ти. И това става освен с наличието на познания, с умението да се изразяват тезите логично и последователно, така че да ни разбират. И никак не е на последно място с маниерите които демонстрираме. Които включват освен спазването на правилника, спазването и на добър тон, пък и някои други неща като умението да се пише на сравнително грамотен български език, поне стремеж към спазване на неща като пукнтуация, въздържане от използването на "4", "6" и други остатъци от маймуницата (което показва достатъчно уважение към езика, околните четящи и самия теб) и т.н. Все неща, които може да не са задължителни, но говорят достатъчно добре за потребителя който ги изпозлва.
      Но не можеш да очакваш да се пльоснеш тук, да изтърсиш една камара заядливи реплики и да заявяваш - "съобразявайте се с мен".
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

      https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

      Comment


        Потребителят Luchs си изпроси едно предупредително наказание от 2 седмици. Надяваме се, че този период ще му даде време да попрочете на спокойствие малко от форума и да си направи съответните изводи за нивото на изказ и смисленост на постовете.
        Ако ли пък не, то има административни мерки с доста по-дълъг период.

        Неговите постове в тази тема не са разчистени за момента, за да служат за нагледен пример как НЕ Е желателно да се пише на форумите Бойна Слава. В последствие темата ще бъде разчистена.
        Форумен Правилник

        Comment


          хора стига сте спорили ами кажете кога е съдаден Т-72 и кога Абрамса т.е. този който е със105 мм оръдие

          Comment


            Хора стига сте спорили...
            Извинявам се за забележката, но поне от година никой не спори. Кажи речи всичко отдавна е казано. Ако това, което искате да добавите към темата е нещо ново, може ли да ни осведомите по-подробно и с повече обяснения какво точно имате предвид?
            Recalibrating my lack of faith in humanity...

            https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

            Comment


              хм, странно - рядко съм попадал в този форум на тема, толкова бъкана с бисери, и от хора, от които не се очакват такива.

              като се почне от твърденията за "маломощността" на 125-мм 2А46, мине се през безподобните глупости за бронирането, скоростта и се стигне до напълно инфантилните изводи за това как "Т-72 не струва" или пък "М1 е боклук"...

              вероятно все пак трябва да се започне от там, че танкът е част от система - системата на бронетанковите войски, които пък са част от сухопътните сили на една армия. след това - да се проследят задачите, които са възложени на тези сили и как даденият образец от техниката ги изпълнява. като се вземе предвид, че логистиката, надеждността, мобилността (казаното от Сейлър-Малан за ЖП-платформите и М1 е световна глупост) са не по-малко важни от защитеността, огневата мощ и подвижността. след това да се изнамери подходящ еталон за сравнение, като по възможност разликата между двете машини да не е минимум 20 години (както е в случая)... и т.н., и т.н.

              наистина не очаквах толкова много глупости за 7 страници...


              Кажи речи всичко отдавна е казано
              както посочих вече - казани са почти всички възможни и невъзможни глупости и за двете машини...

              Comment


                Хм, не би било зле да се открие един раздел "Бисери" из форума. Наистина има уникални постове, жалко ще бъде да си отидат забравени... :mhehe:
                Quae fuerant vitia, mores sunt.

                Comment

                Working...
                X