В някоя тема (но не специална) се споменаваше за екранирани Т-34-ки, но не мога да я намеря. Идеята е чер искам да си направя такъв, във варианта с пълно екраниране: бордови екрани +екрани на кулата, направени са към 20 и са използвани при Орел, аз имам чертежи но ми трябват схеми как са били закрепени екраните към корпуса. Благодаря предварително. Обещавам (нещо което почти никога не правя) когато го направя (което може да отнеме няколко месеца след набавянето на четежите) да покажа снимки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екраниран Т-34
Collapse
X
-
Т-34-76э с дополнительными экранами наваренными на башнею и лобовй лист корпуса. (М.Дмитриев)
Т-34 с дополнительным бронированием, установленным на заводе ¹29, выдвигаются к фронту. Ленинградский фронт. 1942. (РГАКФД)
-
Ами дай, но аз нямам предвид Т-34-85 с мрежови екрани (пусто гледай как трябва да обяснявам, ама като не съм виждал снимка на такова в нета). Това е т-34-76 с експериментално екраниране от листове с дебелина 15 мм, покриват бордовете, ходовата чат и купола, по бордовете и купола са наклонение, на ходовата част вертикални.
Comment
Comment