.38 Super написа
Виж мнение
Фирмите правят цевите за 223 за гражданска употреба с по-малък туист, защото 223 е основно с 55 грейнов куршум и той е най-добър за лов и най-ефтин за развлекателна стрелба, т.е най-масов. Пък и 55 грейновият 223 е най-точен с 1:12 туист.
Ако ще си купуваш М4 и ще му слагаш газово бутало - по добре си купи един български СЛР 7,62х39 - хем ефтини патрони, хем ще се настреляш. Стреля нелошо от личен опит. Аз лично много мразя да купя нещо и да взема да го преправям; та за какво съм го купил тогава.
Ето ти едно сравнение на размерите м/у М-16 и СКАР: виж прикачения файл!

Малко е в сверата на мечтите, ама аз веднъж вече разкарах към 11 различни пушки (яд ме е единствено за снайпера - Тед Уйлямс 30-06 със много добра оптика...) , все ще се напъна за 3 нови
М14 би трябвало да е под елхата тази година, да сме живи и здрави, и всичко да е наред. 
ама препоръчвам на всеки който може да я пробва, да я огледа доста добре и да я сравни с ... естествено - Калашника. Без да му отнемам заслужената слава, бляда е по-небалансиран и по-дървен за работа от американчето.

), енергия която носи и т.н.т. Лично аз не съм запознат много с руският патрон, малко ме учудва мнението на DDD за лошото качество на пълнене и другото казано за него... Аз имам относително добри впечатления от руските 9Х19 патрони, но пък и само с тях ми се е случвало да не може да се възпламени капсул (през Глок).Нямам вчечатления от по-разпространените руски 5.45Х39...
Comment