Интересуват ме мнения на хора използвали двете винтовки в последните години - плюсове и минуси. Ако някой също има мнение за National Match или може да я сравни като плюсове и минуси с горните две ще съм много задължен. Имам доста информация и хора които да питам но ме интересуват и вашите мнения и предимно впечатления от точност до 300м., контрол при дубъли и възможност да се слага по-прецизна оптика от порядъка на Х4 или устройства от сорта на Eotech(дефакто особености на горната релса). малко или много това е въпрос, продължаващ разговора за М14, така че нека да изкарам и аз малко полза от препирните
Държал съм всичките изброени модели, стрелял съм с М14 и М21 преди няколко години, в момента не ме интересуват ттд от интернет а просто впечатления от хора стреляли или притежаващи оръжията. Аз например я намирам за съвсем малко по-тежка от колкото бих искал от подобна пушка но не е нищо закоето да се притеснява човек. Чувал съм, че някой оптики идват твърде ниско и пречат на работата със затвора а ако се качат по-високо се променя удобството на "прикладването" (не е най-точно преведено - на английски е "chick weld")
Смятам да презареждам за в бъдеще, така че ако някой може да добави 2 думи и за това, например особености на патрона, също ще ми е от голяма полза.Спрял съм се на Дилън ако някой реши да коментира тази точка.
Благодаря предварително на участващите.
Бъдете здрави.
Държал съм всичките изброени модели, стрелял съм с М14 и М21 преди няколко години, в момента не ме интересуват ттд от интернет а просто впечатления от хора стреляли или притежаващи оръжията. Аз например я намирам за съвсем малко по-тежка от колкото бих искал от подобна пушка но не е нищо закоето да се притеснява човек. Чувал съм, че някой оптики идват твърде ниско и пречат на работата със затвора а ако се качат по-високо се променя удобството на "прикладването" (не е най-точно преведено - на английски е "chick weld")
Смятам да презареждам за в бъдеще, така че ако някой може да добави 2 думи и за това, например особености на патрона, също ще ми е от голяма полза.Спрял съм се на Дилън ако някой реши да коментира тази точка.
Благодаря предварително на участващите.
Бъдете здрави.
Comment