AYB това нещо сам ли го измайстори ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвременни руски пистолети
Collapse
X
-
Гост
Това е снимка от сайта www.pishtov.com, на която качих тук адреса. Това не е компютърна графика, а реална снимка.
Comment
-
Fil написаКак може да се докаже? Не разбирам от тези фото монтажи, но и този Макаров ли е монтаж?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Идея на някое стрелбище дали има на разположение "Викинг"? Мой познат каза, че му бил вече любимият пистолет - все още не зацепвам защо му е на обикновен служител в Министерство на правосъдието пистолет с 18 бронебойни заряда, но той си го харесва. Ще ми се и аз лично да видя за какво става въпрос.
Стрелял съм с ЧЗ 75 и мисля, че мога да си обясня защо е един от най-копираните пистолети - не усетих кой знае какъв откат, поносима тежест, сигурно оръжие. Пред ХК предпочитам Глок.
Comment
-
Гост
-
Гост
Преди време ако си спомняте коментирахме една руска технология за безшумна стрелба. Вижте на какво попаднах.
Comment
-
Nick написаНе е монтаж, а комп. графика. След известен допир с истински предмети човек се научава да ги различава. Този именно ПМ не съм го виждал наяве, но съм виждал много други украсени по подобен начин образци - 1911, Browning HP, CZ-75 и други. Идват от Турция, където има много фирми с вековни традиции в украсата на оръжия.
Comment
-
Гост
Най-вероятно става въпрос за снимки на пистолети обработени с Photoshop или друг подобен редактор. Личи си, че това не са реални цветове и от светлосенките се познава, и т.н. Но контурите и формите са перфектни! Затова смятам, че са обработени снимки.
Comment
-
Гост
Не "кичозно", а изкустно нашарен бих казал. Това явно са поръчкови модели от каталога на производителя.
Comment
-
AYB написаНе "кичозно", а изкустно нашарен бих казал. Това явно са поръчкови модели от каталога на производителя.
Comment
Comment