If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ОТ - а не, има едно прекрасно нещо, на средна цена, наречено Гжелка, дет става напълно
Кало,докато разбера за каква "Гжелка" става въпрос,бая се порових из оръжейните литератури.Добре, че попаднах на руска реклама на водката.Рекламата беше направо страшна!С мед.сестра и т.н.!
Аз като типичен традиционалист съм фен на "столичная". Иначе ръкохватката на Викинга ме е удобна като размери.
akvadum не разбрах какъв е този модел който прилича на Берета - вероятно имаш в предвид с полуоткрита цев, но аз такъв не съм виждал.
Uzi 71 . говоря за този модел на Викинг които наподобява "Хеклер и Кох. Да ти кажа беше Много добре изработен никъде по полимера не видях драскотина . Тоя пистолет е за хора с големи ръце , иначе по нищо не отстъпва на Хеклер и Кох. А този които наподобява Берета за него нямам мнение. Като погледнеш в профил този дето прилича на Хеклер и кох ще си кажеш че петлето му не се вижда , прилича на Глок.
А тоя които е като берета петлето му стърчи , като го погледнеш в профил . Ако не ме разбираш виш в ГУГЪЛа. Всъщност те и на двата петлетата им се виждат , ама тос дето е като Х К , петлето му се води полу скрито .
този викинг които прилича на берета няма възможност за поставяне на лазерен прицел.
Last edited by akvadum; 22-06-2007, 20:23.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Всъщност в профил петлето не се вижда само в спуснато положение тъй като се скрива в изреза на блока. Под Хеклер и Кох вероятно имаш предвид модел USP.
Имам впечатления и от двата пистолета и сравнението между тях е меко казано ................?
AYB ако ги кача няма да са качествени . ако искаш дай си Е - мейла.
Ти се бъзикаш нещо...
Искате ли да направя една серия 3D модели на ударно-спускателните механизми? Кофти са за моделиране, но малко по малко...
Ето това е първото което направих - УСМ с просто действие (револверен тип)
Comment