Ник,като писах за радиалните драскотини имах предвид драскотина,която излиза от диаметъра на капсула почти до ръба на дъното на гилзата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пистолет или револвер? Предимства и недостатъци.
Collapse
X
-
Стич написаНик,като писах за радиалните драскотини имах предвид драскотина,която излиза от диаметъра на капсула почти до ръба на дъното на гилзата.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написаВ крайна сметка, показахме чертежите на проекта и всичко се размина мирно (дори ни предложиха отстъпка на техните услуги, ако получим проекта и работим в района), но се стигна до показване на оръжие като демонстрация за решимост. Пистолет нямах, иначе и пистолет щях да извадя в тази ситуация.
А ако имаше револвер?... :mhehe:
Всъщност въпросът ,който наистина ме интересува е : получихте ли проекта... :lol:
Comment
-
Todor Pavlov написаА ако имаше револвер?... :mhehe:
Всъщност въпросът ,който наистина ме интересува е : получихте ли проекта... :lol:
Ако имах револвер? Хм... Най-малкото щях да покажа, че го имам. Една стърчаща от колана дръжка, показана в подходящ момент може да свърши добра работа.Last edited by Nick; 08-12-2006, 22:50.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
Да питам нещо малко извън темата; Някой знае ли линк, от където може да си сваля учебници по вътрешна и външна балистика? Но само на български или руски да са, защото иначе няма да ми вършат никаква работа. Аз съм събрал малко материали по тези теми, но са доста разпиляни и недостатъчни като обем.
Comment
-
AYB написаНякой знае ли линк, от където може да си сваля учебници по вътрешна и външна балистика? Но само на български или руски ...
Нужен ще ти бъде Djvu браузър за да отвориш файла. Пълната версия ще ти позволи и печатане. Ето откъс от учебника:
Имам доста други, но на език, който ти не харесваш и не в електронен вариант. По принцип сериозните неща са все още на хартия.
Приятно четене на увлекателните формули (как си с диференциалните уравнения?)Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
Nick, благодаря ти, че се отзова!!! Тази книга я имам и то сравнително отдавна. Аз даже качвах някои неща тук във форума, точно от нея. Но все пак ти благодаря !!!
Сега за езиците; Въпроса не опира до това дали ги харесвам или не, а да ли мога да ползвам литература на съответния език. Иначе дали е английски, немски, френски, китайски, ми е все тая... Аз съм учил английски, обаче не го практикувам и съм толкова "бос", че няма смисъл да се напъвам излишно. По принцип езиците не ми се отдават много, много...
С диференциалните уравнения съм общо-взето добре. Нали завърших физика, не че ме бива много, но все пак знам по нещо.
Comment
-
AYB написа...С диференциалните уравнения съм общо-взето добре. Нали завърших физика, не че ме бива много, но все пак знам по нещо.
ПП. Ето го:
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
-
Гост
Да, ще го прегледам задължително!
Ще дам адресите на сайтовете, които са ми известни на мен:
Comment
-
Гост
Точно това щах да ти кажа. Забелязах го. Е значи още по-добре, така информацията става достъпна за по-широк кръг потребители.
В първия сайт, който съм дал, има много добри балистични калкулатори. Свалят се напълно безплатно и са полезни особено много за ловците, които използват нарезно оръжие. Така че ако има сред форумчаните запалени ловци, си ги свалете, ще са ви от полза!
Comment
Comment