Професор KALO,със своята сериозна теоретична и практическа подготовка защо реши,че далечната дистанция за СВД денем е 700м
защо ли така съм решил??? някакви предположения?

Това,за което ти се опитваш да обясниш нещо,в руски източници се нарича "действителна или бойна дистанция", а други употребяват термина "оптимална" и т.н..
Бъди реалист и повече практика, пък може и да излезе нещо от теб!...
. драги ми, когато навършиш 18/върнеш се реалния свят, което и от двете да е вярно, ще можеш да даваш съвети. Дотогава - седни, чети, намери хора, които да ти помогнат, ако ти е интересно - иди - пипни някое оръжие, гръмни с него...

... На всякъде другаде само взимат поръчки но ги няма в наличност... Абе, сг0%ни се положението с тоя Мубарак ама до Коледа все ще намеря нещо.
обаче Скаут-а много ми харесва защото е по средата м-у пълният размер цев и СОКОМ-ската модификация-става за всичко на нормални дистанции. Проблема е, че изчезнаха от пазара - всичко купува като лудо. След Август, към края на лятото, майче ще се успокоят нещата но определено ще мине доста време докъто презапасилите се решат да налеят обратно оръжията в пазара... Абе, ще се опитам да намеря една за Коледа - ако всичко е наред, това ще ми е подаръка за тази година, нали съм бил добро момче ужким
...
... 
Comment