Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми да си избера лък

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не знам дали темата още е актуална, но като човек, който стреля с лък ще Ви препоръчам следното:
    Ако искате да си вземете качествен традиционен лък, без значение от цената вземете си от Грозер:
    http://www.grozerarchery.com/Също качествени и много дуракоустойчиви, но малко по-фентъзи, т.е. с неавтентични форми са лъковете на Кашей. Те освен това са и по-"бюджетни" от тези на Грозер.
    www.kassai-lovasijaszat.hu Лично мой фаворит е Бъзарда (води се аварски).

Ако пък много държите лъкът да е от български майстор - Жоро. Моят лък е от него. Цената е приблизително като на Кашей, качеството се подобрява непрекъснато, но е една идея по-ниско.
    Не искам да започвам никакви свади и т.н., просто на базата на опита ми с техен лък ще ви препоръчам да НЕ взимате от Бага-Тур. Още повече, че максималната дължина на опън, дадена за този лък е прекалено малка за нормален човек. Търсете дължина на опън поне 71 см или 28 инча.
    Ако ли пък не искате традиционен, а спортен лък, то тогава нещата са други и аз не мога да помогна.

Поздрави и почитания
    Last edited by Lord Ruthven; 01-04-2010, 12:53. Причина: забравих да довърша мнението.

Comment

Много Ви благодаря,
      ще се възползвам от съветите Ви, защото още търся
      sigpic
      НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ

Comment

Аз препоръчвам лъковете на Бага-Тур. Не самл съм стрелял ами имам и такъв. Самите хора на Бага-тур участват постоянно на ловните изложения и имат много видове лъкове различни и по сила на опън ( повече от колкото са показани на сайта). И ако имаш въпроси или проблеми с лъка винаги можеш да ги потърсиш, ако пък не ти харесва нещо можеш да си го смениш без проблем. Ако си търсиш лък в България търси при тях, ако искаш да си купиш лък от чужбина - по-горните линкове.
        ПС. Българският майстор вече не прави лъкове.

Comment

Търся,,Царицата на рапирите''.Здравей хлапе!Първо искам да поздравя твоите родители,за това че имат прекрасна дъщеря,която вместо да прави глупости,иска да се занимава с нещо стойностно!Радвам се че си намерила подходящия лък.Стрелите и мишените можеш да си изработиш сама.Стига да си ловка в ръцете и да имаш сърце да го направиш!!!!!!Ако решиш че мога да ти помогна със съвети,Нямаш проблем!

Comment

Working...
          X