Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това фотошоп ли е

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #31
    Гоги вече написа какво може да е станало. Детонация на боеприпасите, кулата излита нагоре и след това пада, като при падането оръдието е попаднало в люка на водача. Обаче подобно нещо е възможно, но вероятността за него сигурно е доста малка. Аз предположих, че купола е наистина от тази машина, но е бил паднал някъде отпред (на по-преден план, затова е и малко по-голям). А някой след това го е преместил в това му положение. Обаче остава питането защо ще го е направил.

    Comment


      #32
      Много се съмнявам, че купола ако е хвръкнал от детонацията и после се е забил в люка на корпуса, ще остане в това положение. Това е маса от няколко тона! Инертните сили на падащата купола са огромни! Оръдейната цев и от титан да е направена ще се счупи, или откърти.

      Comment


        #33
        gollum
        От танкове не разбирам, но от фотошоп имам доста голяма представа и да ти кажа честно първата снимка нещо ме се вижда съмнителна
        Иначе за картинката в началото на темата- май е фотошоп

        Comment


          #34
          Има дупка от снаряд в лявата част на кулата (от нашата гледна точка) и такава, където е бил перископа или нещо подобно. И през двете се вижда небето. Ако кулата е долу, фона зад нея е тъмен и не пасва. Не е фотошоп! А за това, че стои причудливо - то е едно от тези неща, дето стават на война! Аз имам много снимки и документали на изхвърчали и излитащи кули и мога да кажа, че никак не се е случвало рядко!
          Май, че те точно там държат снаряди (отляво)!

          Comment


            #35
            Аз имам много снимки и документали на изхвърчали и излитащи кули и мога да кажа, че никак не се е случвало рядко!
            Никой не спори за това колко често се е случвало . Въпросът е не в това, а във вероятността да падне точно по този начин.

            И през двете се вижда небето. Ако кулата е долу, фона зад нея е тъмен и не пасва.
            Това е твърде лесно за фалшифициране.

            gogo t, и аз, макар вероятно без причина, се лаская, че от фотошоп разбирам . Поне дотолкова, че с него да си изкарвам прехраната. Но се радвам, че само първата снимка ти се вижда съмнителна . Така или иначе, ставаше въпрос за майтап и мисля че този, към когото бе насочен, го разбра .
            Иначе за картинката в началото на темата- май е фотошоп
            и аз имам съмнения, но сигурни признаци не намерих. То при това качество не е чудно.

            Comment

            Working...
            X