If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Землянката на офицерите, където те пият уиски с фъстъци и си приказват
Има и още една - едното се тресе доволно сериозно, което води до голямо разсейване при стрелбата.
При БМП-3 е ок, но там е сдвоено с основното оръдие, а в Кливер и украинските деривати - в кожух. Имаше такава наработка и за БТР-82, но нещо се отказаха.
Интересен екземпляр се появи в Иран тия дни - "Tiam", сбирщайн от американски и китайски чарколяци (Патън и Тип-59 най-вече) от различни периоди с щипка 7.62 и ДШК отгоре за цвят, но и с модерен протекшън от противотанкови джаджи
Единственные доступные данные в интернет включают на данный момент единственное фото танка размещенного на одном из болгарских военно-исторических форумов.
А защо се е получило така, че никой, никаде другаде не пуска снимки ?
Ха де защо? Дали защото само аз извън групата ресърчваща в Харков съм знаел и имал информация?
Просто естеството на работа ми е такова че има разни много интересни контакти с интересни и готини хора. Такива които без много да се замислет беха звъннали в британскитя МоД да питат за една информация просто за да ми угодят, или пък ми бяха пратили заводски чертеж на бронекорпус на М48....
П.С. иначе баш нея есен се канеха д апуснат голяма статия но почна войната и първо на никой не му беше до това, после с вилнеещият ДС си беше и небезопасно.
Едва ли много хора ще са чували за тази техника, но има ли някъде информация или снимка дали Volvo C303 е било някога ползвано от миротворческите сили на ООН в някой конфликт?
Comment