If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Землянката на офицерите, където те пият уиски с фъстъци и си приказват
Има и още една - едното се тресе доволно сериозно, което води до голямо разсейване при стрелбата.
При БМП-3 е ок, но там е сдвоено с основното оръдие, а в Кливер и украинските деривати - в кожух. Имаше такава наработка и за БТР-82, но нещо се отказаха.
Интересен екземпляр се появи в Иран тия дни - "Tiam", сбирщайн от американски и китайски чарколяци (Патън и Тип-59 най-вече) от различни периоди с щипка 7.62 и ДШК отгоре за цвят, но и с модерен протекшън от противотанкови джаджи
Единственные доступные данные в интернет включают на данный момент единственное фото танка размещенного на одном из болгарских военно-исторических форумов.
А защо се е получило така, че никой, никаде другаде не пуска снимки ?
Ха де защо? Дали защото само аз извън групата ресърчваща в Харков съм знаел и имал информация?
Просто естеството на работа ми е такова че има разни много интересни контакти с интересни и готини хора. Такива които без много да се замислет беха звъннали в британскитя МоД да питат за една информация просто за да ми угодят, или пък ми бяха пратили заводски чертеж на бронекорпус на М48....
П.С. иначе баш нея есен се канеха д апуснат голяма статия но почна войната и първо на никой не му беше до това, после с вилнеещият ДС си беше и небезопасно.
Едва ли много хора ще са чували за тази техника, но има ли някъде информация или снимка дали Volvo C303 е било някога ползвано от миротворческите сили на ООН в някой конфликт?
Comment