между другото загадката на sky kaptan е: Sizaire-Berwick armoured car
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Абе някой може ли да ми каже какви са тия пушкала щото търся из сайтовете на легиона и нищо няма... :evil:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ами не знаех как и е името и не знаех какво да търся.Сега вече доста попрочетох.МерсиНе съм особено вещ в моделите така че не се учудвайте прохождащ съм в тази област....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Пускайте повече инфо за отговорите на загадките. За верния отговор става дума. Но дори и да не е верен отговора то информацията си е информация и мисля пак ще е интересна за непросветените.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
Comment