не съм убеден 4е е на шасито на Т-35 се пак са пуснати доста малко Т-35 около 50 броя а Т-28 е около 500 броя СУ-14 е малка серия но мисля 4е е по вероятно да е на шасито на масов танк като Т-28 отколкото на това на Т-35
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Я и аз малко да се включа с въпросче...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
И за редовните читатели на сп."клуб Оръжие"...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ндаам а я да видим това......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Бая Ферет си е да ти кажа Няма бронелист кфото йе тфа йе...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Така и така сме на техника...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
хехе за теб може и да е лесно Ам-гъл ама аз едва едва прохождам в тази област и всяка машинария ми се струва интересна.Пък и аз повече си падам по древността където битките са се решавали най-вече поради личните качества на войните и пълководците а не на "кой има по голяма гьосторица" така че ето едно още по лесничко нещо за познаване таа какво оръжие държи персийския воин?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment