Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гергьовденски парад

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Marines написа
    Днес 01.06. 2005г.в 11.30 ч. пред паметника " Майка България " във Велико Търново, в чест на падналите за свободата и независимостта на Отечеството, на почетна стража застанаха членовете на клуб " Традиция ". Знамената се носеха от синовете на клубните членове.
    Очаквайте снимки.
    __________________________________________________ _______________
    Само смелите яздят конете на бурите.
    Коя дата сме днес? :sm113: Ясно де, само че погледни - пуснах по въпроса отделна тема. :twak:

Comment

Ми като ще слагаме снимки и от София да сложим

Вярно е, че са от 3-ти март е има и от 16-ти април от Плевенската панорама.
      Attached Files
      Не се гаси туй що не гасне!

Comment

А сега и Софиянци в Плевен

Туй пък беше на 16-ти април в Плевен.

:nworthy: А сега на вниманието на Shelenberg за униформите на НД Традиция. Ако си от София не се май, а се запиши при нас. Другата седмица дружеството ще се сдобие с няколко десетки униформи и колани. Е не знам какъв ще бъде принципа на разпределение - предполагам най-напред по-старите членове, но си мисля, че ще има и за по-новите. Вярно е, че трябва да се преработват куртките, но няма проблем аз вече имам опит в тази дейност. Така че може да спестиш някой кинта. :1087: :tup: :fire:
        Attached Files
        Last edited by brandmajor; 02-06-2005, 21:37. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

.
          Last edited by ; 22-03-2006, 08:05.

Comment

Софиянци, пловдивчани, няма значение - все юнаци. Хубави снимки, добре се е получило.

Comment

brandmajor написа
              Туй пък беше на 16-ти април в Плевен.

:nworthy: А сега на вниманието на Shelenberg за униформите на НД Традиция. Ако си от София не се май, а се запиши при нас. Другата седмица дружеството ще се сдобие с няколко десетки униформи и колани. Е не знам какъв ще бъде принципа на разпределение - предполагам най-напред по-старите членове, но си мисля, че ще има и за по-новите. Вярно е, че трябва да се преработват куртките, но няма проблем аз вече имам опит в тази дейност. Така че може да спестиш някой кинта. :1087: :tup: :fire:
              Проблема е че съм от Добрич, ако бях от София със сигурност щях да се запиша.
              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
                Проблема е че съм от Добрич, ако бях от София със сигурност щях да се запиша.
                :sm100: Дрешките вече са надлежно складирани, а от високо място разбрах, че ще има по някоя и друга бройка и за дружествата по страната. Е може да не е по равно, но сигурно ще е по братски. Та мислата ми е, че може и до вашето, ако сте сбрали такова, да се добере нещичко. Тъй, че не унивай! При нас в "Традиция" надеждата умира последна. А ако имаш нужда от калпаче едно наше момче ги прави за чудо и приказ, та ако имаш такваз нужда, ще те уредим. Виж с оружието е бая трудно. Уж Крнките били най-разпространени в държавата, уж много ги имало, а пък аз още не съм открил и си ходя ей тъй. И все на помощта на по-въоръжени колеги разчитам (срам не срам, кво да правиш). Е надам се все някой ден и аз да се въоръжа като хората. :fire:

Comment

brandmajor написа
                  :sm100: Дрешките вече са надлежно складирани, а от високо място разбрах, че ще има по някоя и друга бройка и за дружествата по страната. Е може да не е по равно, но сигурно ще е по братски. Та мислата ми е, че може и до вашето, ако сте сбрали такова, да се добере нещичко. Тъй, че не унивай! При нас в "Традиция" надеждата умира последна. А ако имаш нужда от калпаче едно наше момче ги прави за чудо и приказ, та ако имаш такваз нужда, ще те уредим. Виж с оружието е бая трудно. Уж Крнките били най-разпространени в държавата, уж много ги имало, а пък аз още не съм открил и си ходя ей тъй. И все на помощта на по-въоръжени колеги разчитам (срам не срам, кво да правиш). Е надам се все някой ден и аз да се въоръжа като хората. :fire:
                  Ще може ли таквозинко да ми заделите една такава униформа, че аз си нямам Опълченска !Крнка си имам за маршируване, обаче униформа нямам :not:
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Още една проява на клуб "София"

На 11-тий юний сия година Софийския клуб участва с шепа представители на възстановката в Тетевен на предателството и убийството на двама Ботеви четници. Ша съ пробвам да прикача и някое и друго кадро :fire:
                    Attached Files

Comment

Пуууууууууу разкош.Но защо не направи нова тема и там да сложиш снимките?Тази тема е за Гергьовден!Ама пък чудесни снимки са станали.Сърцето ми чак скача от радост като ги гледам!
                      Барвос.Малко турците много червени, но като за начало бива.Разкош!
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Тези турци ще да са от казак-алая на Садък паша...

Comment

Ашколсун, аркадашлар !!! :nworthy:

Дай инфо за събитието, което сте почели на 11 того.
                          SEMPER AGRESSUS

Comment

В изпълнение на молбата на Танкиста от Харков

Танкиста помоли да пусна още снимки на събитията от 11-ти април в с. Черни Вит, Тетевенско - от възстановката и ще се опитам да удовлетворя желанието му :fire:
                            Малко коментари: Когато има мезе, а няма прибори проблеми няма.Другото е от деловата част, проведена благодарение на личния принос (във всички отношения личен) на прекрасните домакини от клуба в Тетевен, които са и главните действащи лица във възстановката.
                            Attached Files
                            Last edited by brandmajor; 05-07-2005, 00:45.

Comment

За събитието

HELLCAT написа
                              Ашколсун, аркадашлар !!! :nworthy:

Дай инфо за събитието, което сте почели на 11 того.
                              Извинявай, Братле, че не ти дадох инфото своевременно, но се улисах по снимките и забравих за твойта молба. Та значи на таз дата в околностите на с. Черни Вит, Тетевенско след, както обикновенно се е случвало, предателството на един низък червей, за определено количество жълтици, един долен дъртак, който е бил доста заможен, са паднали убити двама Ботеви четници. Единия капитан Никола Войновски, :stupid: ама на забравих имената на другото момче (старост-нерадост), та капитана е бил нещо като началник щаб на Ботевата чета. Та възстановката е в памет на тез събития на самото лобно место на героите. И се прави всяка година на таз дата.:fire:
                              __________________________________________________ _
                              Last edited by brandmajor; 09-07-2005, 00:04.

Comment

На 07.07.1877 г. руската армия победоносно влиза в старопрестолния Търновград. След кратка престрестрелка при която са ранени няколко руски войника, турците отстъпват в посока на Шумен. Генерал Гурко е посрещнат тържествено от жителите на града. По късно тук от раните си умират няколко войника и са погребани в отделно гробище с издигнат скромен паметник.
                                Тази година НА07.07., част от Търновския клон на Традиция взе участие в заупокойната молитва отслужена от Негово Високопреосвещенство Великотърновски митрополит Григорий.
                                Вечна слава на героите.

В памет на героите.
                                Attached Files
                                Last edited by Marines; 13-07-2005, 17:20. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                                За да запази себе си, народът отделя своите честни и здрави синове в особено братство, от което изисква самоотверженост до смърт.
                                Б. Дрангов

Comment

Working...
                                X