Marines написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гергьовденски парад
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
А сега и Софиянци в Плевен
Туй пък беше на 16-ти април в Плевен.
:nworthy: А сега на вниманието на Shelenberg за униформите на НД Традиция. Ако си от София не се май, а се запиши при нас. Другата седмица дружеството ще се сдобие с няколко десетки униформи и колани. Е не знам какъв ще бъде принципа на разпределение - предполагам най-напред по-старите членове, но си мисля, че ще има и за по-новите. Вярно е, че трябва да се преработват куртките, но няма проблем аз вече имам опит в тази дейност. Така че може да спестиш някой кинта. :1087: :tup: :fire:Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
Гост
-
brandmajor написаТуй пък беше на 16-ти април в Плевен.
:nworthy: А сега на вниманието на Shelenberg за униформите на НД Традиция. Ако си от София не се май, а се запиши при нас. Другата седмица дружеството ще се сдобие с няколко десетки униформи и колани. Е не знам какъв ще бъде принципа на разпределение - предполагам най-напред по-старите членове, но си мисля, че ще има и за по-новите. Вярно е, че трябва да се преработват куртките, но няма проблем аз вече имам опит в тази дейност. Така че може да спестиш някой кинта. :1087: :tup: :fire:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаПроблема е че съм от Добрич, ако бях от София със сигурност щях да се запиша.Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
brandmajor написа:sm100: Дрешките вече са надлежно складирани, а от високо място разбрах, че ще има по някоя и друга бройка и за дружествата по страната. Е може да не е по равно, но сигурно ще е по братски. Та мислата ми е, че може и до вашето, ако сте сбрали такова, да се добере нещичко. Тъй, че не унивай! При нас в "Традиция" надеждата умира последна. А ако имаш нужда от калпаче едно наше момче ги прави за чудо и приказ, та ако имаш такваз нужда, ще те уредим. Виж с оружието е бая трудно. Уж Крнките били най-разпространени в държавата, уж много ги имало, а пък аз още не съм открил и си ходя ей тъй. И все на помощта на по-въоръжени колеги разчитам (срам не срам, кво да правиш). Е надам се все някой ден и аз да се въоръжа като хората. :fire:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Пуууууууууу разкош.Но защо не направи нова тема и там да сложиш снимките?Тази тема е за Гергьовден!Ама пък чудесни снимки са станали.Сърцето ми чак скача от радост като ги гледам!
Барвос.Малко турците много червени, но като за начало бива.Разкош!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
В изпълнение на молбата на Танкиста от Харков
Танкиста помоли да пусна още снимки на събитията от 11-ти април в с. Черни Вит, Тетевенско - от възстановката и ще се опитам да удовлетворя желанието му :fire:
Малко коментари: Когато има мезе, а няма прибори проблеми няма.Другото е от деловата част, проведена благодарение на личния принос (във всички отношения личен) на прекрасните домакини от клуба в Тетевен, които са и главните действащи лица във възстановката.Last edited by brandmajor; 05-07-2005, 00:45.Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
За събитието
HELLCAT написаАшколсун, аркадашлар !!! :nworthy:
Дай инфо за събитието, което сте почели на 11 того.
__________________________________________________ _
Не се гаси туй що не гасне!Last edited by brandmajor; 09-07-2005, 00:04.Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
На 07.07.1877 г. руската армия победоносно влиза в старопрестолния Търновград. След кратка престрестрелка при която са ранени няколко руски войника, турците отстъпват в посока на Шумен. Генерал Гурко е посрещнат тържествено от жителите на града. По късно тук от раните си умират няколко войника и са погребани в отделно гробище с издигнат скромен паметник.
Тази година НА07.07., част от Търновския клон на Традиция взе участие в заупокойната молитва отслужена от Негово Високопреосвещенство Великотърновски митрополит Григорий.
Вечна слава на героите.
В памет на героите.За да запази себе си, народът отделя своите честни и здрави синове в особено братство, от което изисква самоотверженост до смърт.
Б. Дрангов
Comment
Comment