Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смятате ли, че форум "хоби" трябва да се раздели

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

мнение

според мен за заглаввие на тематичните раздели следва да се ползват общовалидни и достатъчно ясни думи.
    Иначе идеята за тематично разделяне не е лоша но си мисля че пак в един момент посетителите ще се ориентират към най-посещаваният раздел кадето ще публикуват онова което ги интересува!
    ТБТ

Comment

... и тогава модераторите ще местят темите
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
        ... и тогава модераторите ще местят темите
        Май е време за Супермодератор тук.Ккаво мислите по
        въпроса?
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Мисля, че е време този форум да се раздели . Например темата за списание ВИС трябва да е тук. Хубаво би било да се правят анализи на това списание. Вие как мислите?
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Аз конкретно се интересувам само от милитария и оръжие. С досада преглеждам всички мнения, докато стигна до това, което ме интересува. Затова считам, че клуба трябва да се раздели по интереси. Или както се казва:
            "Всяка жаба да си знае гьола.."

Comment

Именно.Трябва да се отдели милитарията и оръжията от другите теми.Доста са хората тук, които се интересуват от тази тема, в скоро време и още ще дойдат-така че необходимо е вече да се раздели.Така смятам аз!

Comment

Ако има спорове да се раздели ли форума или не - предложете гласуване.

Comment

Ама... това ще прилича на... демокрация :aaa:
                  На нож!

Comment

Извинявам се. :shrug: Забравих, че тук "таквоз животно нема"

Comment

И аз подкрепям разделянето.

Comment

Working...
                      X