Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смятате ли, че форум "хоби" трябва да се раздели

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Смятате ли, че форум "хоби" трябва да се раздели

Струва ми се, че форума се разрастна достатъчно, за да може да се отдели като раздел с 2-3 отделни форума (общ, моделизъм и милитария например).

Какво ще кажете?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

В последно време станаха твърде много промени. Какво ще кажеш да почакаме още малко?

Comment

хахаха, какво лошо има в промените
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нека все пак да изчакаме да видим какво мисля тези, които са най-активни тук. Според мен засега няма нужа от разделяне, защото няма чак толкова много теми, а тези теми, които са активни, са забодени и е лесно човек да намери темата, която му трябва.

Comment

Хахах Дърт... пардон, господин Фелдмаршалът се стресира от промени

Според мен, би трябвало да се раздели, ако ежедневно се появяват твърде много нови теми и отговори и се затруднява от там проследяването. Но те обикновено 2-3 темички са живи и получават по малко отговори, така че не е толкова напечено.
          На нож!

Comment

По принцип тази идея я обмислям от доста време. Този форум е най-новият в Бойна слава, но ако погледнете статистиката, ще видите, че откакто съществува настигна и изпревари доста други форуми.
            Трябва да се сложи ред.
            Та затова чакам вашите идеи и предложения.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

В предишния форум където пишех замиращите теми се триеха.Донякъде не бях съгласен с това,не оспорвам обаче че станаха много теми в "Хоби",но отдруга страна много стари теми понякога отново придобиват популярност.Според мен не трябва да прибързвате с промените.
              Pro Deo fide et Paria

Comment

Imperial написа
                Струва ми се, че форума се разрастна достатъчно, за да може да се отдели като раздел с 2-3 отделни форума (общ, моделизъм и милитария например).

Какво ще кажете?
                Идеята не е лоша. В момента е като малка манджа с грозде а иначе ще е по пригледно
                Can't talk! Got to Shoot!

Comment

dadga написа
                  В предишния форум където пишех замиращите теми се триеха.Донякъде не бях съгласен с това,не оспорвам обаче че станаха много теми в "Хоби",но отдруга страна много стари теми понякога отново придобиват популярност.Според мен не трябва да прибързвате с промените.
                  Не става дума за триене на стари теми, това е противно на насоката на форума Просто за разделяне на форума на подфоруми за по-голяма прегледност.
                  albireo написа

Comment

Мен и така ми е прегледно така че не пипайте
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Araslan написа
                      Мен и така ми е прегледно така че не пипайте
                      С новите промени ще стане още по-пригледно.Просто трябва нещата да се изпипат докрай
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Заа вятъра на промените

:rock: Съгласен съм, че трябва да се поразделят нещата. Например да се отдели милитарията, като предлагани, издирвани и уточнявани изделия. Отделно могат да се пуснат проучвания по отделни въпроси свързани с хобита, които не са толкова популярни и не натоварват страницата. Наградната система, знаците и елементите от униформите. Могат да се разделят например хладни, огнестрелни оръжия, аксесоари и пр. Въпрос на виждане от организаторите. :wall:
                        От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Ако все пак ше бъде разделен форума, предлагам следните раздели
                          1. Моделизъм
                          2. Колекциониране на милитария и оръжия. Мисля че тези, които събират хладни оръжия, събират и огнестрелни, а освен това събират и каски, ордени и т.н.т. Така че ще е по-добре тези неща да са заедно засега, а не разделени
                          3. Реенакторство: от плетенето на ризници до възстановки на Шипка и извън България, мисля че това си е цял раздел сам по себе си
                          4. Борса. Отделен форум, в който всеки като има нещо за предлагане, да пуска отделна тема. Когато нещото бъде продадено или бъде снето от продажба, темите да бъдат затваряни. Така ще е по-пригледно. Сега един предлага модел, а след него друг щик и трети книга, а четвърти отговаря че се интересува от нещо, ама не става ясно от какво, а някои неща пуснати по-рано в темата и все още за продажба си седят в нея назад и никой не ги вижда.
                          5. Един общ форум за всичко друго, което не попада в предните категории, като нумизматика да речем, пластмасови и оловни войничета и т.н.т.
                          Това е само предложение, което се основава на моя поглед върху форума и неговото развитие, откакто беше създаден. Пет подраздела може би са множко, но не виждам как бихме могли да ги намалим, освен ако не пропуснем нещо.

Comment

Аз съм съгласен с ТВВ. Начинът по който той е разделил темите съвпада с моето виждане за този форум.Просто Милитарията си е Милитария. Който събира каски, ако му попадне някой друг щик или пушка няма да ги подмине-ще ги вземе и ще ги размени за каски.
                            Моделизмът ще е отделен, защото покрай настолни модели, някои хора правят и летящи.
                            Възстановките смятам да ги сложим в един общ Форум , който да бъде лицето на клуб Традиция-време е тази орагинизация да излезе окончателно от сянка и да се представи пред света.Аз имам Правилникът на клуба, така че нищо не ми пречи да го сложа тук

Comment

Структурата, която предлага TVV и на мен ми допада. Наистина стана доста голям този форум и трябва да се поподредят нещата.
                              Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                              СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                              НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                              СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Working...
                              X