If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека все пак да изчакаме да видим какво мисля тези, които са най-активни тук. Според мен засега няма нужа от разделяне, защото няма чак толкова много теми, а тези теми, които са активни, са забодени и е лесно човек да намери темата, която му трябва.
Хахах Дърт... пардон, господин Фелдмаршалът се стресира от промени
Според мен, би трябвало да се раздели, ако ежедневно се появяват твърде много нови теми и отговори и се затруднява от там проследяването. Но те обикновено 2-3 темички са живи и получават по малко отговори, така че не е толкова напечено.
По принцип тази идея я обмислям от доста време. Този форум е най-новият в Бойна слава, но ако погледнете статистиката, ще видите, че откакто съществува настигна и изпревари доста други форуми.
Трябва да се сложи ред.
Та затова чакам вашите идеи и предложения.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
В предишния форум където пишех замиращите теми се триеха.Донякъде не бях съгласен с това,не оспорвам обаче че станаха много теми в "Хоби",но отдруга страна много стари теми понякога отново придобиват популярност.Според мен не трябва да прибързвате с промените.
В предишния форум където пишех замиращите теми се триеха.Донякъде не бях съгласен с това,не оспорвам обаче че станаха много теми в "Хоби",но отдруга страна много стари теми понякога отново придобиват популярност.Според мен не трябва да прибързвате с промените.
Не става дума за триене на стари теми, това е противно на насоката на форума Просто за разделяне на форума на подфоруми за по-голяма прегледност.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
:rock: Съгласен съм, че трябва да се поразделят нещата. Например да се отдели милитарията, като предлагани, издирвани и уточнявани изделия. Отделно могат да се пуснат проучвания по отделни въпроси свързани с хобита, които не са толкова популярни и не натоварват страницата. Наградната система, знаците и елементите от униформите. Могат да се разделят например хладни, огнестрелни оръжия, аксесоари и пр. Въпрос на виждане от организаторите. :wall:
От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Ако все пак ше бъде разделен форума, предлагам следните раздели
1. Моделизъм
2. Колекциониране на милитария и оръжия. Мисля че тези, които събират хладни оръжия, събират и огнестрелни, а освен това събират и каски, ордени и т.н.т. Така че ще е по-добре тези неща да са заедно засега, а не разделени
3. Реенакторство: от плетенето на ризници до възстановки на Шипка и извън България, мисля че това си е цял раздел сам по себе си
4. Борса. Отделен форум, в който всеки като има нещо за предлагане, да пуска отделна тема. Когато нещото бъде продадено или бъде снето от продажба, темите да бъдат затваряни. Така ще е по-пригледно. Сега един предлага модел, а след него друг щик и трети книга, а четвърти отговаря че се интересува от нещо, ама не става ясно от какво, а някои неща пуснати по-рано в темата и все още за продажба си седят в нея назад и никой не ги вижда.
5. Един общ форум за всичко друго, което не попада в предните категории, като нумизматика да речем, пластмасови и оловни войничета и т.н.т.
Това е само предложение, което се основава на моя поглед върху форума и неговото развитие, откакто беше създаден. Пет подраздела може би са множко, но не виждам как бихме могли да ги намалим, освен ако не пропуснем нещо.
Аз съм съгласен с ТВВ. Начинът по който той е разделил темите съвпада с моето виждане за този форум.Просто Милитарията си е Милитария. Който събира каски, ако му попадне някой друг щик или пушка няма да ги подмине-ще ги вземе и ще ги размени за каски.
Моделизмът ще е отделен, защото покрай настолни модели, някои хора правят и летящи.
Възстановките смятам да ги сложим в един общ Форум , който да бъде лицето на клуб Традиция-време е тази орагинизация да излезе окончателно от сянка и да се представи пред света.Аз имам Правилникът на клуба, така че нищо не ми пречи да го сложа тук
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment