Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нумизматика

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За златните български монети

:cry: :sm186: Има един човек, на едно място, при едни хора, който може при поръчка да намери някоя от златните фердинандови монети, че и от другите емисии. Ако някой проявява интерес да си купи, мога да попитам човека. Мисля, че не е скъпчия и ще свърши работа. :tup:
    От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

За Парабелум и разбирачите!

Уважаеми Парабелум и другите разбиращи от компютри.
      :fire: Отново искам да Ви призова да отворите една страница, само за предложения за размяна и търговия. Без предмети за хвалба и уточняване какви са. Предлагам да се нарича "Борса на колекционера" или нещо подобно! А така, ние се разпиляваме по страниците и аз например не се сещам вече, къде какво съм пуснал и кое е за фукара, а кое за размяна или търговия. А, такива неща има всеки. И които иска да придобие и от които иска да се оттърве, по някаква причина. :wall: Аз например освен разни нещица, имам сантимент към едно изделие и колкото и да е хубаво, искам ще го разкарам от себе си.

Comment

танкиста от Харков написа
        Уважаеми Парабелум и другите разбиращи от компютри.
        :fire: Отново искам да Ви призова да отворите една страница, само за предложения за размяна и търговия. Без предмети за хвалба и уточняване какви са. Предлагам да се нарича "Борса на колекционера" или нещо подобно! А така, ние се разпиляваме по страниците и аз например не се сещам вече, къде какво съм пуснал и кое е за фукара, а кое за размяна или търговия. А, такива неща има всеки. И които иска да придобие и от които иска да се оттърве, по някаква причина. :wall: Аз например освен разни нещица, имам сантимент към едно изделие и колкото и да е хубаво, искам ще го разкарам от себе си.
        Че аз съм направил една Важна тема със заглавие "размяна или Продажба"
        виж раздел хоби-най-горе
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Аз искам да попитам дали ако снимам и сканирам снимката на няколко монети ще ми кажете какви са - става дума евентуално за византийска и тракийска монета, но не съм сигурен точно коя каква е ?!?

Comment

Нищо не ти пречи да опиташ, пък някой може и да разбира повече от антични монети.

Comment

skycycle написа
              Аз искам да попитам дали ако снимам и сканирам снимката на няколко монети ще ми кажете какви са - става дума евентуално за византийска и тракийска монета, но не съм сигурен точно коя каква е ?!?
              Ти ги сканирай-пък ние ще си поблъскаме тиквите
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

За нова страница

Parabellum написа
                Че аз съм направил една Важна тема със заглавие "размяна или Продажба"
                виж раздел хоби-най-горе

:wall: Ти хубаво си отворил, но тя някакси се ползва повече за приказки отколкото за предложения. Затова молбата ми остава да пуснеш една, ама само за такава информация страница. И всичко друго излишно в нея да се трие. За да не натоварва излишно останалите. :nworthy:

Comment

Добре вече има нова тема за покупко-продажби.

Comment

Евалла!!!

Comment

Working...
                    X